Sjukt ont i brösten!

... Nog sagt om rubriken..

Sitter och väntar på att tiden ska gå. Imorn åker jag ner till husvagnen med Mathias och Lilja. Ganska tidigt förhoppningsvis. Så kommer min kärlek ner så fort han slutat jobbet. Bara denna dagen tar slut fort. Ska sysselsätta mig med att diska, städa lite och tvätta. Sedan ska jag lata mig med film när alla sysslor är klara!

I övrigt så har jag nog inte så mycket mer att skriva om. Men vi hörs väl nån annan gång!

hareee gött haaj!

Sover fruktansvärt oroligt!

Det två senaste nätterna har jag sovit väldigt dåligt faktiskt. Vaknar flera gånger under en natt. Natten till onsdagen var ju verkligen hemsk. Somnade med världens jävla huvudvärk som absolut inte ville ge med sig. Som dessutom gjorde att jag vakna och grät några gånger under natten. Morgonen därpå var jag helt öm i huvudet och det kändes som om värken bara låg o smög sig sakta med säkert framåt. Men jag döda den med massa vatten! :)

Nu inatt vaknade jag också flera gånger, men somnade snabbt om varje gång. Men drömde väääldigt jobbigt. Drömde att jag och Jessica var uppe hos morfar, och han hade letat fram en teckning vi gjort för länge länge sedan. En teckning till mamma och pappa. För i drömmen var pappa också död :/ Just nu minns jag inte riktigt teckningen, men jag och jessica hade målat på ett och samma ark. Var ett jääättestort papper och vi hade målat på var sin sida. Jag hade skrivit: Jag saknar min mamma och pappa och älskar dom. Dom kommer aldrig tillbaka igen, jag är ledsen.
Och Jessica hade målat massa disney-figurer som var typ sorgliga och jättefina..

Ah i alla fall. Kanske inte låter som om det  var en jobbig dröm, men jag lovar och svär att för mig var den det. Och sedan är det ju väldigt svårt att återberätta i ord såhär i bloggen. Ska nog ta och ringa pappsi nu o se så det inte hänt ngt! ♥

Blir att åka ner till stan sedan och träffa Annie.. Sedan hemgång för att packa inför en helg i husvagnen :)

PUSS!