Soffläge och lite annat tråk att skriva om!

Ligger i soffan i väntan på att big brother ska börja. Men det är ju ett tag kvar. Så varför inte slänga in ett inlägg såhär på kvällen? Idag har jag jobbat. Inte någon vidare lång dag men en helt perfekt arbetsvecka. Jag trodde aldrig att jag skulle säga detta, men jag älskar fasen att jobba! Ja, jag vet, det låter helt otroligt för att vara jag :)... Idag kom beckmans syster och hämtade hem sina katter efter tre veckor i thailand. Gud vad härligt det hade varit att åka iväg sådär med. Saknar katterna redan faktiskt om jag ska vara ärlig. Funderar till o med på att skaffa en egen liten kissemjau:) nu har jag ont i handen av allt knappande på mobilen. Vi hörs! Hej svejs...

Vad fan är detta, och god natt!


Vafan kommer det snö nu för? Jag trodde faktiskt på allvar att det var dags för vår på riktigt denna gången. Men det var då fasen vad fel man kan ha!? Blev så besviken när jag slet ögonen från tv:n och såg detta oväder. Inte nog med det så skulle jag gå ut med soporna, och fick en "flipp" och fick för mig att sopa bort all snö från våran "gång" ner mot vägen. Fy farao säger jag bara. Jag gillar inte snön alls. Nu har den jävlats tillräcklingt länge enligt mitt tycke!

Ska snart hoppa i säng hade jag tänkt. Ska upp och jobba imorn. Heldag, 9 - 17,30. Men lätt värt. Speciellt när jag ska vara på mariagården. Lovely place må jag säga! Man gör inte annat än trivs på det stället!.. Idag stack jag och Robert ner till knalleland för att möta upp Johanna och Mathias. Dom skulle in och kika lite och ville ta en fika. Så ja, varför inte haka på och umgås lite? Käkade på max och Robert köpte lite spel. Men det var en mysdag. Tack ska ni ha, ni underbaringar :)

Nu får det vara nog skrivet idag för nu måste jag borsta mitt hår och sedan blir det faktiskt God Natt!Pill, pill, pill!

Som ni ser så ser alla gamla inlägg helt galna ut! Det beror på att jag varit inne och ändrat på lite grejer. Orkar inte förklara vad och jag orkar heller inte gå in och ändra de gamla inläggen så det får bli såhär :)..

Ont som faen har jag i min mun med. Jävla visdomständer som krånglar med mig. Är inne på min fjärde nu och fått jävla problem med mina tänder på grund av den sista saten som vill ploppa ut. Förjävligt! Hade inte alls lika mycket problem med de andra tre tänderna. Antagligen kom alla de problemen med den sista tanden bara för att liksom.

Idag har varit helt slött. Bara latat mig hela dagen i princip. Gjort lite nytta med, men inte så myckat att "hänga i granen". Var hos bror och han sambo igår och lirade lite poker och drack lite öl. Härlig kväll får jag lov å säga. Myspys. Tyvärr vann jag inte hem hela potten med det gjorde Larry och Beckman ist. Duktiga grabbar.

Sagt upp min lägenhet på norrby nu med. Så har varit där mycket i veckan och försökt få ordning och reda på allt. Men det är fan inte alls så lätt som man kanske kan tro :) Ett himla jobb faktiskt. Men nu är det faktiskt inte så jättemycket kvar så jag hoppas väl att det går undan nu det sista! Det löser saaaj.

Nu tänkte jag faktiskt dra från datorn. Ska gå och se vad det är för skitspel min älski har satt på. Låter absolut inte något vidare faktiskt. Tror det är nån typ av jaktspel :/ Ojoj.. Men ha det så bra allihopa ♥

Peace ♥

En vanlig tråkig Tisdag! God Morgon!


Varit uppe sen åtta men inte gjort en enda vettig sak. Men man får väl slappa på morgonen? Om man nu inte har ngt
på schemat då vill säääg. Men det har jag inte förrän senare idag. Blir nog en sväng ner till gymmet idag igen. Var
där en sväng igår med. Måste komma igång igen nu efter mitt uppehåll.. Uppehåll är aldrig bra.. Inte nånstans! :P
Pillade ihop en ny design nyss med, som ni ser. Men blev inte helt nöjd. Har liksom tappar lusten med det där lite
faktiskt. Men man får väl hoppas att den återkommer.

Helgen, ja. Hmm den var riktigt kass. Började min fredagkväll med magsjuka. Det var nog det värsta dygnet mellan
fredag och lördag som jag kan minnas i hela mitt liv. Det var förjävligt. Inte visste jag att magsjuka var så jävla
jävligt. Mådde bättre på söndagen i alla fall. Men fick bli att vara hemma måndag för smittorisk. iofs så var jag ju
faktiskt på gymmet, men då hade det i alla fall gått 48 timmar sen senaste "symtom".. Jaja nog om det. Nu Glider ja
vidare!

♥ Peace!