Oh my gosh!

Nu var det bra längesedan jag skrev nånting. Har ju hänt en himla massa sen senast. För det första har jag och Robert flyttat, ÄNTLIGEN.. Bor nu i en trea på Trandared. Hur jävla juvligt som helst. Jag stortrivs verkligen.. Har för fan fått ett kök :o den ni.. Är inte att leka med! Bilder kanske kommer upp nästa gång.. Vem vet!?

Har ju även slutat jobba för tillfället då jag dragit mitt arsle tillbaka till skolbänken på Komvux.. Känns oxå underbart gött.. Ganska roligt med skola igen nu när man hållt upp i några år, men visst fan äre tempo som gäller! Så denna terminen blir det att läsa Historia A, Matte A, Engelska A, Samhäll A och Svenska B. Och än sålänge funkar det superbra för mig.. Känns helt rätt.. Sedan efter två/tre terminer på komvux blir det ÄNTLIGEN att söka in till högskolan och utbilda sig till förskolelärare! :D Längtar!!

Var hos läkarn idag med, varit sjuk sen i torsdags och tyckte det var dags att söka en kunnig inom området sjukdom. Visste ju redan att jag skulle ha öroninflammation men läkarn kunde ändå berätta ngt för mig som jag inte var medveten om. Jag hade dessutom luftvägsinfektion som det så fint heter.. Så nu blir det piller piller och hostmedicin en vecka framåt och lite till..

Tack för mig! ♥