Gröt!

Jag har fan hela huvudet fullt av gröt känns det som. Halvt sömnlös natt o sen massa inlärning i skolan. Idag var dock ingen bra dag i skolan, på grund av gröten! Tankar som fan ger mig huvudvärk. Ej rättvist :) Från toppen till botten eller från botten till toppen? Det återstår att se...

Sista dagen i skolan imorn för en hel vecka o lite till. Har lov hela nästa vecka, fan så gött. Komma ifrån vardagen och bara göra lite vad man känner för, sjukt gött allså, kan knappt bärga mig haha!.. Blir la kanske en del plugg under den veckan ändå, men inte alls i det "tempot" man vanligvis har, nä ä du jag ska lata mig med. Med grill öl och trevligt sällskap! Det behöver jag :)

Nu ska jag ta o kolla mitt avsnitt av Vampire Diaries..


Helvetes faan..

Hur fan kan man få så många tankar av en enda kommentar? Jag förstår inte.. eller nää du, jag behåller nog detta för mig själv med närmare eftertanke!!

För övrigt, har haft en toppenmyskväll med Annie här idag. Käka mat o ja, vad brukar vi göra mer än att snacka gamla minnen o snacka skit? Det var precis vad vi gjorde idag med.

Skolterminen börjar lida mot sitt slut i skrämmande fart, och det känns la inte helt okey om jag ska vara ärlig. Känns ju som om man precis börjar komma in i allt nu såhär på slutspurten. Kunde varit några fler veckor! Faktiskt.. Imorn får jag även svar på om jag klarade samhällsprovet som vi gjorde förra fredagen. Men jag antar och hoppas det i alla fall. Vill verkligen slippa att ha ngt omprov i ngt ämne. Lyckats utan det hittils så det kan la få fortsätta så!?

Nu blir det sängen och ligga och vrida och vända på sig hela natten antar jag! Fuck, så jävla lurigt att man på två sek kan vända helt och hållet.. Men vill ändå tacka dig S för att du väcker just dessa tankar. Dem är bra för mig!!

Natti Natti

Tillbaka igen!

Jaha, vad ska man ta o skriva idag då?? Kan ju börja med att skriva att jag hade en ganska crappy helg.. Kunde varit bättre liksom! Fanns väl vissa stunder som lös upp mer än andra.. Men mest skit.. Jag har börjat fundera starkt på att göra en liten (ganska stor) förändring här framöver. Men vill inte lova ngt..

Måndag idag och tillbaka till skolan. Gud så skönt.. Ett av de ställen där jag känner mig glad, sprallig och uppskattad.. Konstigt, ja jag vet, men sant! Har ganska mycket att göra denna veckan dock, hemtentan ska vara klar till fredag och sedan har jag lite o göra i svenskan och engelskan med.. Och inte nog med det, så är det även dags att söka till distanskurserna till sommarn med. Ska nog läsa projektarbete och en kurs till som jag inte bestämt ännu.. Nog om det, det blir vad det blir!

Imorn vankas det kvällsmiddag med Annie, blir potatisgratäng och fläskfilé. Kommer nog göra susen i musen ;) Men nu har jag fått nog här, kan inte skaffa mig skavsår på fingrarna bara för att ni ska ha ngt tråkigt att läsa :)

Pyss ♥