Gott Nytt År Fuckers!

Går runt och plockar iordning lite granna här hos älsk. Ikväll blir det bärs o såna där saker för hela slanten. Jag får bara hålla tummarna att jag lyckas hålla mig vaken till tolvslaget, har ju som sagt blivit jävla klen vad det gäller och supa :)

Har inta mina bilder på denna datorn och hade tänkt lägga upp bilder från det gångna året, men får göras när jag kommer hem ist. Och jag har lovat mig själv att det kommande året ska bli tusen ggr bättre än 2009! Ska till och med ha ett nyårslöfte i år. Men i vanlig ordning kommer det nog oxå brytas som vanligt. Jag är så kass. Jag ska sluta röka, så önska mig ett jävla stort lycka till :)

Gott Nytt År på er allihop och tack för året som varit ♥
Och ni som gjorde 2006-2009 till ett helvete kan ba draa :)

Annie och Johanna-Dag ♥

Uppe med tuppen idag. Inte varje dag jag går upp innan tio i alla fall, kanske runt nio om jag har tur hehe. Men idag har jag varit vaken sen sju <<.. Känns helt okey. Finns det ngt mysigare än o ligga o krama om den mysigaste på morgonen!? Näe tror knappast det, fan va gött det är när man ligger där as trött, nyvaken och frusen och bara mysa! Underbart!!! ♥ ♥ ♥

Anledningen till att jag är uppe denna tid är att Annie ska komma in till stan idag :):):).. Först ska hon komma hit en sväng för jag ska vänta tills en person kommer hit med pengar sedan ska jag och Anuttan dra ner till stan och sola. Var fett längesen jag solade. Ska bli jävligt gött faktiskt. Tack Annie att du får mig att dra ut tummen ur röven. Har tänkt dra o sola hur länge som helst men har aldrig kommit iväg. Sedan funderar jag på om Annie är sugen på att käka ute idag. Men men, vi får la se hur det blir med den saken!

Kände redan i morse att denna dagen kommer blir hundra gånger bättre än igår. Nu är jag på topphumör igen! Den lilla fittan kan ju bara dra och dö nånstans, jag skulle då fan inte sakna henne ändå! Men i alla fall, hoppas att mitt humör fortsätter vara på denna nivån, annars kanske jag blir tvungen och skjuta någon haha!

Aja vi hörs ikväll gott folk, ska kolla lite tv elelr ngt nu. Orkar i vilket fall som helst inte skriva mer just nu. Så är la tillbaka ikväll. PussPuss

Jobbig dag men nu är den över!

Ja jag säger då det, det finns ta mej fan folk till precis allt, och den sista jävla idioten är inte född än tyvärr. Jag är i alla fall glad över att jag har de nära o kära vänner och familj som jag har. Ni finns alltid där när man behöver er. Stort tack till E.K Tessan och Annie som orkat lyssna på mig idag. Och tack för att ni hjälper mig att göra rätt val när det gäller vissa saker i livet. Det värmer ngt så oerhört att ni bryr er och finns där för mig ♥

Och förlåt Beckman för mitt humör men ibland kan jag bara inte hjälpa att dessa jävla tankar och ångest kommer. Jag hoppas i alla fall att du förstår lite vad jag menar och jag vill inte att det ska komma fler såna här dagar. Fy fan vad jobbiga dessa två dagar har varit! Jag hoppas på en mkt bättre dag imorn och många bättre dagar framöver. Orka detta jävla trams för att folk inte kan sköta sitt eget o bara ge fan i andras liv (fitthorajäveläckelunge)!!! Jag älskar dig och jag ska inte låta detta patetiska helvete förstöra ngt. Så Don't Worry, Be Happy! Du har fått mig och må bra igen, bättre än på många år och dar och det är jag dig evigt tacksam för och jag hoppas att allt bara ska bli bättre. Är så jävla glad för att jag har dig vid min sida och vill att det förblir så. Du är underbar! Älskar dig Robert ♥ (snemun) :)

Skönt o skriva av sig lite faktiskt, men nu ska jag ta och krypa ner med finaste och vakna upp med ett smile och bara känna att dagen är hundra gånger bättre än idag! G'night!

Ja fy fan, sista idioten är inte född!

Din lilla äckliga slampa. Hoppas du dör eller ngt.

Bättring!

Hjälpte att snacka med Tessan lite innan och duschen och en halv film gjorde sitt med. Nu är jag i alla fall på bättre humör men fortf massa tankar. Men som jag vet sen innan så försvinner dom förhoppningsvis. I alla fall förr eller senare. Suttit o tänkt massa dumma saker idag. Inget trams som självmord o sånt nu så ni inte får för er ngt. men andra saker jag tänkt på o göra som jag vet att jag hade ångrat till max senare.

Nu är jag i alla fall på bättre humör som sagt och snart ska jag och Beckman till bolaget, då går la humöret upp lite mer :D Haha nä men att få träffa honom gör la att det gör det i alla fall. Sen att jag trivs bra inne på bolaget gör ingen skada haha!.. Nä nu får det räcka med skrivande för stunden.

Tack Tessan och E.K för ert prat idag :) ♥ Guld Värda!

 

 

 

 

 

PussPuss!


Ibland så kan man ju börja undra!

Jag hatar verkligen när jag får skallen fullt av tankar. Men det är la inte så jävla konstigt heller. Ibland kan man faktiskt börja undra om folk tänker över huvud taget på vad dom gör. Jag hatar att få ångest och jag hatar att behöva gå runt och vara osäker. Känns som vissa saker är påväg att rinna ut i sanden, och denna gånegn tänker jag inte ens försöka att stoppa det, om det nu skulle vara så. Just nu mår jag faktiskt inte så bra som ni säkert märker massa jävla "griller" i huvvet om jag ska vara ärlig. Och även om jag typ vet att det är onödigt och sitta och fundera och tro saker och typ vet att det inte är som jag tror så kan jag ändå inte sluta tro massa skit. Vad fan är det för fel!? Varför kan man inte bara få må bra rakt igenom, varför dessa jävla fittor till människor!?.. Jag trodde fan jag var påväg tillbaka till att bli "gamla" johanna, men nä.. Jag hade nog jävligt fel. Eftersom folk inte bara kan ligga lite jävla fucking lågt med vissa saker. Det är ganska pissigt!!!

Jaja nog om det, får hoppas att en dusch piggar upp o gör att jag tänker på annat, annars drar jag här ifrån och gräver ner mig.


Då var det dags för Juldagen!

Dagen började med en dusch på baksmällan jag hade skaffat mig i vanlig ordning, Blir faktiskt jävligt bakis nu för tiden. Jobbigt, men ändå sånt man får leva med. Sedan stack vi iväg o köpte en jävla flötig pizza, men i vanlig ordning palla jag knappt äta en fjärdedel. Blev jävligt mätt och sedan började jag nog att sminkamig lite smått. Denna dagen är lite suddig faktiskt haha vette fan om det beror på baksmällan eller om det är för att jag är allmänt vimsig :) Under tiden som jag msinkade mig så drack jag och älsk lite dooleys. Fruktansvärt gott måste jag säga, men jävla sliskigt. Tog även någon öl innan G (beckmans polare) kom hit och skulle sörpla öl med oss. När G kommer så dricker vi upp det vi har och dom får hjälpa mig med min dooleys som jag inte klarade av att halsa upp själv:) Sedan var det dags att ta på skorna och traska iväg till J.

J hade dukat upp jävla fint när vi kom, men det varade la inte särskilt länge :) Kom förbi fler folk och alla halsa hej vilt tycker jag :P.. J bjöd på en FRIIIISK drink som var jävla god faktiskt och sedan var det grogg, sprit, cider, öl ah det mesta får jag la lov o säga. Alla blev dräggfulla utom jag, för jag var duktig för en gångs skull men jag lyckades dock att välta en öl så det kom på både bord, matta och golv. Men duktig som jag är så torkade jag upp det heeelt själv haha. Sen stack vi ner till stan, det blev Harrys. Jag gillar inte harry för fem öre, men det var ganska okey i alla fall. Man hade ju inte pallat att betala för att dra in på tonic i alla fall...

När vi väl kom in på harrys fick jag springa AKUT till toan o pissa, fy fan vad pissig jag var :) När jag såtr i den jävla toakön hör jag någon (annie) ropa " JAAAG GÅR INTE FÖREEE, JAG SKA BARA ÖVERRASKAAA NÅÅÅN" haha ja, visst, roligt Annie, hörde dig komma redan på meters avstånd :) Annie var dräggfull denna afton. Så från och med nu ska jag kalla denna juldag för dräggafton! Annie och jag var inne på toan, vråla lite, pissa och hon visa sina nya skor 5321423 ggr och hennes nya tights med då förstås.. Och jag sa lika många ggr tillbaka att dom var tjusiga :) Så när vi kom ut från toan står varenda tjej o kön och apploderar till oss. Vi tackar och tar emot!

Som sagt en jävla massa fylla och en himla massa kul folk. Synd bara att jag aldrig uppnådde samma goa fylla som alla andra, men lika bra det tror jag. Annars hade jag inte kommit ihåg ett jävla skvatt från denna kväll, för även mitt minne har blivit förfärligt dåligt på senare tid. Alltid dessa minnesluckor! :/.. Kul var det i alla fall. Och Älsk STENSOMNA dirr på kudden när vi kom hem haha så sött han mådde illa hahahaa kleeeeeen :)



Jaja God Jul på er folk, hoppas ni hade lika roligt! ♥













Då tar vi Julafton nudå!

Dagen började med att jag vaknade upp lite halvt bakis, men vad gör det. Skulle ju få umgås med familjen! Så älskling körde upp mig till norrby så jag fick ta en dusch och hämta andra kläder. Sedan körde han upp mig till bror där Matte och Lilja (bror och hans tjej) redan fanns på plats. Lilltjejen var jätte hängig stackarn, fortf feber och jäkelskap. Sedan kom far och lillasyster och vi satte igång med maten. Sedan blev det till att fixa iordning sig, platta hår byta kläder och smink såklart. Eftersom min käre bror sa till mig att jag såg ut som en golvmopp haha tack för den :).. Men sedan när alla var fina och klara, käkade vi, och fy fan för julmat. Jävlar i havet vad det mättar magen fort, jag höll fan på att dö nästan och då åt jag inte ens mkt av det jag hade på tallriken. Så jag kan ärligt säga att jag sluppit gå upp i vikt över jul som dom flesta andra gör på jularna :P haha.. Sedan blev det julklappsöppning mestadels för Alicia eftersom vi i familjen inte byter julklappar längre. Sedan satt vi la bara och umgicks tills far körde mig hem till älsklingen där jag väntade till han kom hem vid nio!


♥ Så fina var ni! ♥

 

♥ Lilltjejen trött och sjuk :( Men ack så söt ♥

 

Lite bilder!

 



Julafton Kväll!

Som sagt så kom älsklingen hem vid nio på kvällen och jag hade börjat dricka lite dooleys. Sedan drack vi nog en öl innan vi stack iväg till J och skulle umgås med han och T. När vi kom dit hade J två polare från jobbet hemma hos sog så vi satt och drack lite och sedan gick dom två. Sedan blev det la att vi satt o tjöta och drack lite mer, och T bjöd Jäger (orka stavning). Jag blev full och satt och decka i deras såkallade "klubbstol" så Beckman fick hjälpa mig hem där jag antagligen decka ganska hårt. Minns inte om jag ska vara ärlig haha men trevvlans var det!

 

♥   ♥   ♥   ♥   ♥

 

 


Nuså, jag börjar med uppesittarkvällen!

Jag hade varit hela dagen i knalleland med min kära syster, E.K var med en stund tidigare på dagen men skulle senare men lilltjejen till sjukan. Som tur var var det inte ngt allvarkligt med Alicia, så det blev hostmeeeduciin och alvedon för hennes del. Jag och jessica hittade la vad vi skulle ha till slut men jag var la inte riktigt nöjd men det fick gå ändå, sån jävla julstress var det den dagen. O sedan blev jag och Jessica båda ganska slöa till slut, och sura på ett jävla café jävla jävel jävla café. Eller hur jääs!

Efter heldagen i knalle och stan körde pappa upp migg till Boda där jag gick hem till Tessan och Robin. Satt och tog några öl och sedan kom J och E med. Vi käka mat som Tessan bjöd på och jag hjälpte till med haha stolt. Sedan blev det bingolotto för hela slanten. Jag hade inte orkat lägga energi på att fixa en egen lott så jag spelade på J's ena lott. Men som vanligt var det ingen som vann något. Tessan fick en mobil av J som hon sedan bytte med mig eftersom det var en exakt likadan mobil som jag hade innan som blöev stulen förrförra veckan.. Tack för det Tessan ♥ Efter några öl, julmat och mkt flum så blev jag full och Beckman hämtade mig. Sen blev det hem till honom och decka haha! Mysig dag i alla fall! ♥

Hehe det var det där med tid!?

Ja gott folk, jag ska blogga snart. Men har haft fullt upp i flera dagar nu i princip känns det som. Och jag har varit jävligt kass på att både lägga upp bilder och att uppdatera här i bloggen. Men uppdatering kommer imorgon, likså bilder från både julafton och juldagen! Så som sagt, hörs imorn nu ska jag snart dra o borsta spikerna sen nana! Go'natt!


♥ R.B ♥

Julfirande!

Jag kommer inte orka blogga om allt just nu. Tänker blogga ordentligt senare när jag fått alla bilder oså ifrån idag. Igår var en mys-dag med. Uppesittarkväll med Tessan, Robin, Jukka och Ellinor. Men även det skriver jag om när jag har mer ork. Är jävla slö nu faktiskt! :)



♥ GOD JUL ♥

Mobil!

Nu var mobilen och allt sånt fixat, så nu kan ni nå mig på mitt gamla vanliga nummer igen! När jag kom hem idag trodde jag faktiskt inte att mitt nya sim-kort skulle ha kommit, men vad fel jag hade. Så jag låna 100 spänn av syster yster så jag kunde hämta ut det. Orkade absolut inte vänta till imorn :D Tack syster ♥

Dags att dra hemåt en sväng!

Jao precis som jag skriver i rubriken! Ska snart gå ut till bussen för att åka hem. Ska förbi café Orion först och köpa en bagel :) Så jävla goa är dom där. Sen blir det hem och käka den och duscha. Kommer bli gött med en varm dusch när man måste springa ute i detta jävla helvetesväder! USCH, jag hatar kyla, Borde avskaffas :D

Sen blir det la lite slött framför tv:n eller ngt till älsk kommer hem och loggar msn :) Har ju ingen tele än, eller tele har jag men har inte fått mitt sim-kort än. Känner mig jävla handikappad utan telefon måste jag säga. Men det har fan funkat bättre utan den än vad jag trodde. Har ju i alla fall fått vara ifred några dagar. :)

Ikväll blir det till o vara med Beckman tror jag, om han orkar med mig eller om han inte har ngt annart för sig då vill säga. Men han ska la med plufsen och träna först i alla fall ;) haha närå nu ska jag vara sneeel :P.. Saknar dig i alla fall bästaste B ♥

Det här var en trött morgon!

Minns inte ens att jag var vaken i morse när Beckman skulle åka till jobbet. Om jag nu ens var vaken. Jag vaknade till tio över åtta o undra vart han var hehe. Var jävligt trött i morse, brukar alltid vakna till annars o säga hejdå o sånt!

Nu sitter jag här o gör för stunden ingenting. Kollade precis på våra bästa år! Hehe så kasst egentligen. Sedan satte jag mig här o började kolla efter jobb. Men vad fan, finn sju inga alls nu typ ju. Och jag är så jävla sugen på att börja jobba. Men vad skaman göra när det bara finns försäljarjobb? Vägrar jobba med det. Jag är så trött på att bara dra runt på dagarna o inte göra nånting. Första gången på många många år som jag ens tänkar tanken på att vilja börja jobba. Ett bra tecken på att jag mår bättre bara tror jag.

Sedan kollade jag efter ny lägenhet. Vill flytta ifrån den jag bor i nu. Så mkt dåliga minnen, även bra minnen men dom dåliga är så många fler. Plus att om jag inte flyttar där ifrån kommer jag aldrig få vara i fred. Så jävla många som vet vart jag bor som bara kommer. Spelar absolut ingen roll om det är mitt i natten elller mitt på dagen. Dom kommer ändå utan att ens höra av sig före, och många gånger har dom inte ens gått där ifrån. Så jag skulle verkligen gilla läget om jag kunde hitta en annan lägenhet. Trivs som fan på norrby eftersom det är så nära till allt men frågan är ju om man vill bo kvar i samma hus som man redan bor i eftersom detta folk ändå kommer hitta hem till mig då, och då kvittar det om jag flyttar eller inte ju. O sedan skulle jag vilja bo på sjöbo, men det känns så himla långt från stan. Aja får la se, måste ändå snacka med soc först om det är okey att flytta. Men det borde det la vara, plus att dom alltid är så jävla shyssta mot mig så det är nog inga problem. Speciellt inte om jag berättar varför jag vill flytta!

Hehe blev mkt skrivande idag ser jag. Men det får ni fan tåla. Har liksom inte tvingat er att läsa :D. Nu ska jag faktiskt ta o städa lite, ser ut som sju svåra år här nästan:) Nädå, men en liten städning skulle sitta fint i alla fall. Sedan ska jag la hem en sväng och duscha och sånt, sen blir det väl att vara med älsk ikväll ♥

PussPuss

Hahahahahahahahahahahahaha!

Ja vad annars skulle vara en passande rubrik!? Torso-Annie kanske!?
hahaha fy fan vad jag skratta sönder mig nyss. Ringde till Annie en "snabbis" och jag lovar att det var längesedan vi skrattade så mkt ihop. Förr gjorde vi alltid det, men nu det senaste har det mer bara varit "hej, vad gör du? ah Okej, ah vi hörs, Hej" Typ.. Inte så roliga samtal kanske. Absolut inte som förr när vi kunde snacka fem timmar i streck o garva lika mkt igenom hela samtalen som vi gjorde idag. Det värmde som fan detta samtalet Annie, även om allt vi sa var ganska IQ-Befriat! ♥

Hahahahaha ja jag säger då det!




Robert Beckman




Finns alltid lösningar till allt!

Idag har i alla fall varit en bra dag. Den började jävligt segt och jag var jävligt arg för allt som hänt nu de senaste dagarna. Med sedan när jag fick tummen ur och började fixa mina ärenden som skulle varit fixade idag började humöret arta sig lite mer. Fick ordning på det jag skulle, så nu får jag nytt sim-kort på onsdag förhoppningsvis, med samma nummer som innan så ni vet det. Och ny mobil är med fixad, Tack Jokey!

Till dig som svek så jävla hårt igår!
Hur fan kan du göra ngt sånt? Vad fan är det som har hänt med dig egentligen!? Känner inte igen dig för fem öre om jag ska vara helt ärlig. Trodde aldrig att du skulle kunna göra ngt sånt mot mig, eller någon av dina såkallade vänner över huvud taget! Du har verkligen förändrats så mkt. Blev så jävla glad i lördags när jag träffade dig och det verkade som om du var tillbaka i verkligheten igen. Du såg pigg och glad ut och var jävla stilig om jag får säga det själv. Och det verkade som om allt skulle börja gå tillbaka till det normala. Men vad fan hände igår!? Snälla tell me.. Det var så jävla dåligt!

Till alla er som funnits i mitt liv det sista!
Det finns dåliga och bra vänner. Er som jag syftar på tillhör inte den bättre delen. Jag är trött på er och era jävla grejer ni har för er. Nu har jag gått vidare och jag behöver inte er längre. Denna helgen och en hel del andra saker har på senare tid fått mig att inse. Jag har bara blivit utnyttjad av er och varit så jävla medberoende av erat sätt att leva, jag är inte som er, jag kan så jävla mkt bättre! Så snälla låt mig va nu o lämna mig ifred. För i mina ögon är ni inte värda nånting längre och det enda som är värt ngt för er är bara er själva om ens det!? Så säger bara D.R.A.. Tack!

Puss

Fortfarande sur!

Har inte hört ngt mer om telen än. Men har i alla fall fixat en ny tele. Nu är det bara nytt kort med samma nummer som jag ska fixa. Jävla idioter.. Ska aldrig mer släppa in folk hos mig när don inte kan bete sig som folk :S.. Ska man inte kunna lita på en enda jävla individ längre eller!? Sjukt samhälle!!!..

Idag blir det i alla fall en sväng upp til bror. Det kommer nog muntra upp en del :P.. Var jävla längesedan jag tog en öl med bröderna mina :).. Har precis duschat. Måste ju göra det hundra år innan jag ska nånstans så mitt jävla fårhår hinner torka så man kan platta det :) Var skönt med en morgondusch med liksom.

Nu ska jag ut o ta en cigg i den fina sommarvärmen haha..


Fittigt folk slutar inte födas!

Jag blir så jävla trött.. Utan mobil och utan pengar och fortfarande halvsjuk! Nu ska man inte ens kunna släppa in folk i en kvart hemma hos sig innan dom snor med sig ens mobil och passar på att dra när man bara är på toan i EN minut. Jag blir så jävla förbannad. Hur jävla lågt ska folk kunna sjunka egentligen. SKOTTPENGAR på såna! Ja Tack!

Blir i alla fall myskväll med finaste idag som tur är. Kanske kan bli på bättre humör då i alla fall.

Åhh vad förbannad jag är.. Så ni vet det nu då gott folk att ni kan inte ringa eller smsa mig. Kommer la försöka fixa nytt nummer och skickar det till er sedan, men sen kommer jag la antagligen fixa tillbaka mitt gamla nummer igen..

HORFOLK det finns alltså. Äckliga jävla as kräk är vad dom är!!!!!!!

Ett inlägg till kan inte skada!?

Tänker lite på vad man har och har haft för vänner genom åren. Dom vännerna som verkligen stått vid ens sida och ställt upp på en hela tiden i vått och torrt, många av dom har man bara "slängt" bort genom tiderna. Och jag ångrar varje sån vän jag gjort det med. Okej, man kan glida ifrån varandra med tiden oxå såklart men en del vet jag att jag bara struntat i när dom "dåliga" vännerna fått all uppmärksamhet ist. Man tror så himla gott om vissa männsikor och man ställer upp på dom till tusen och sedan får man inte ett skit tillbaka. Men slutar man att hjälpa dom eller bry sig om dom? Näe självklart inte. Men nu får det fan vara nog..

Fattar inte hur du kan med och säga vissa saker eller göra de saker du gör. Och jag förstår heller inte hur jag kunnat vara så blind, eller har det helt enkelt bara blivit så att du blivit värre!? Jag vet inte, men tycker det känns så jävla tråkigt. Du betydde så jävla mkt för mig innan men just nu känns det som om jag bara vill skita i dig och att jag inte ens vill ha ngt mer med dig o göra. Du är inte den samma som jag lärde känna. Du har inte längre någon respekt för folk i din omgivning och du bryr dig inte om dom som bryr sig om dig. Du kan inte ens hålla ett simpelt jävla löfte. Vad hände med dig, jag saknar den gamla du. Den som hade lite hum om verkligeheten och den som ställde upp till tusen för sina vänner. Vart tog den personen vägen. Nu har du ju snart inga vänner kvar! Är det värt det!?


Saknar den personen som du brukade vara!

Konstig Dag...

Gick upp jävla tidigt idag, hehe elelr ah, tidigt för mig i alla fall. Gick upp klockan 8.. Eller rättare sagt låg jag kvar i sängen, men det få rman göra när man är sjuk. Ringde till vårdcentralen och fick tid direkt. Åkte första bästa buss ner till stan och gick dit. Var ett himla väntande innan jag ens fick komma in och göra massa prover. Så nu har dom tagit massa blod av mig :( Fick i alla fall min efterlängtade hudsalva som jag längtat efter så länge men inte fått tummen ur att ringa eller dra till vårdcentralen o fixa den men idag så. Fick även penicillin mot halsinfektion. Åkte till bror för att jag skulle vara barnvakt, kom dit tidigare eftersom jag var på vårdcentralen såpass tidigt. Tog mina första tabletter direkt när jag kom dit..

Tio minuter senare sitter jag helt knallröd i ansiktet och det börjar blossa upp stora blammor på hela mig. Ögonen svullna igen och näsan blev helt vätskefylld och nästan dubbelt så stor, och mina läppar försvann i princip. Färgen på läpparna var samma som resten av huden i ansiktet och tvärsvullna :S..

Så jag ringer ner till vårdcentralen och ber om en ny medicin inte för att jag fått en sån reaktion. Dom ber mig då att komma ner direkt så jag tar första bästa buss och får världens bästa bemötande på vårdcentralen någonsin. När jag kommer in står tre läkare och väntar på mig redan vid ingången och tar med mig in till ett rum o ger mig piller och nån vätska som ska ta bort allergichocken. Fick sedan stanna en timma för observation. så efter yttligare mer provtagningar och behandling fick jag nytt recept på annan medicin och fick åka igen.. Äntligen!

Inte nog med detta så blev det massa annat knas med, syrran och E.K missa bussen till stan när Jessica skulle till sjukan o kolla hennes öra och Ande fick sjukanmäla sig från sitt möte för att kunna vara hemma med Alicia.. Och herregud vad hon gick mig på nerverna idag.. Phew.. Hehe älskar henne ändå! :P

Så nu hoppas jag att jag äntligen ska få bli frisk. Har inte varit några roliga dagar precis.. Tur älsk tagit hand om mig i den mån han kan. Du är bäst älskling ♥

Puss Puss

Åt helvete med att vara sjuk!

Haft frossa hela jävla natten, ändå var jag as varm. Sov med byxor och luvtröja. Hatar att vara sjuk. Det är inte ens längesen jag var sjuk sist. Hoppas bara det inte är svinis :P

Igår hade jag en liten fläng av surhet med. Mitt humör de senaste dagarna har varit fruktansvärt upp och ner hela tiden. Men det är inget ni behöver bry er om. Kan vara så ibland.. Hehe vet i alla fall dom som känner mig. Idag ska jag antagligen vara med Tessan, bara vi löser det med bussjäveln. Jävla krångel med att dom inte tar kontanter på bussen längre :S Så illa...

Hoppas i alla fall att jag är frisk till helgen. Mår jag lika piss imorn när jag vaknar som jag gjorde idag blir det vårdcentralen nästa. Jävla drygt.. Så hoppas jag mår bättre!

Kommer sakna dig massa idag hjärtat! ♥

Puss

Funderingar!

Sitter och tänker miljoner tankar just nu.. Vad vill jag egentligen och hur allt slutar till slut!? Vissa dagar är bättre än andra så är det ju hela livet, men just nu känns det som om jag har en del beslut att ta. Svåra sådana!

Funderar även på att ta bort min blogg faktiskt. Kommer knappt på ngt och skriva längre plus att det är inte så jävla många som läser eller kommenterar heller. O sen min facebook, ska jag ta bort den med kanske!? Jag får la fundera på detta med, som med allt annat!

Lite smått förvirrad är jag faktiskt!


Hujjananna!

Ska fixa mig här alldeles strax för att sedan dra till maxi men bror med familj ♥ Sen följer jag la med upp till dom en sväng o busar med lillen :P.. Idag vaknade jag med väääärldens mensvärk, så jävla kul. Varför ska sån skit finna!? USCHA!!! Men slängde i mig en ipren så nu är det la inte så farligt längre.

Saknar redan pajjken med, bara sex timmar sen jag sa hejdå i morse.. Men men det är la så det ska vara när man är kär :P Men får ju träffa honom ikväll igen.. Hoppas tiden går fort :) ♥


Bakis och uttråkad, lycklig ändå!




Ja då var det dags o blogga lite kanske, har inte så jättemkt annat för mig så detta får la duga sålänge. Sitter och väntar på att ROBERT ska komma hem. Är tvärbakis, fan, fattar inte varför jag börjat bli så jävla bakfull. Blev typ aldrig det innan men nu för tiden är jag fan bakis en hel dag, spelar heller ingen roll hur mkt/lite jag än dricker så blir jag tvärbakis ändå. Ska la kanske sluta supa helt, eller börja dricka massa igen :) Närå..

Denna helgen har varit helt toppen i alla fall. Fredags skulle jag ta en öl efter vi hade käkat, men sen var det "någon" som lura mig till o dricka mer :) Kollade på Idol och käka god mat, bra jobbat B ♥.. Sedan var jag bakis hela lördagen fram till vi skulle till Beckmans mamma och käka. Denna gången var jag dock inte lika nervös som jag var sist vilket kunde bero på ölen :) Var jättetrevligt hemma hos dom och vi käka gött käk med, och drack lite grann. Lite av varje får jag nog säga, haha vin, öl, whiskey, sprit ah you name it.. Sedan bar det av ner till stan där vi skulle spela biljard, och fy farao säger jag bara så jävla dålig var jag :D.. Flög biljardkulor lite här o var när jag skulle försöka :) Men i alla fall, sen stack jag och beckman till tonic. Yeey för en gångs skull kom jag dit och fick komma in till o med. Men tonic sög.. I alla fall så tackar jag för en jävligt lyckad kväll med älsk och hans familj ♥

Nu får det vara nog med skrivande, mår pissrövrunkilla!


Gamla minnen,

vill bara döda... DXM jo visst, gief.. förstör ditt liv...

just nu flyter alla jävla tankar igenom mitt huvud, fy fan vad en del saker känns fel nu, som förr kändes så jävla rätt.. varför lyssnadfe jag inte på dom som visste vem jag var eller dom som visste vad jag ville? var man så jävla blind?.. Jag hatar att mitt liv är som det är nu eftrsom jag vet hur det kunde varit om jag inte träffat vissa människor.-. Dom som känner mig vet precis vad jag menar, åt helvte men sån jävla shit...

Nu är jag lycklig, säg vad ni vill men jag älskar honom!!
Robert Beckman! ♥

Nervös!

Jaao det är jag..

Kom precis hem till Beckman igen efter lite ärenden. Var först hemma och duscha och packa ner lite kläder och sånt. Och hämtade min hemnyckel som Ann haft i några dagar. Sedan drog vi upp till min bror och E.K och sa hej och hämtade min andra hemnyckel. Fick ett fint julkort med, med bild på Alicia. Jättefint E.K! Sedan blev det en sväng till maxi och inhandla lite käk. Idag är det Mr Mentorn som gör mat som omväxling :P Blir nog jävla gött, får la skriva senare vad jag tyckte ;)..

Idag blir det att kolla på Idol-finalen,
Fan säger jag bara om Calle vinner, HEJA ERIK!
Jaja uppdaterar säkert ikväll, nu blire tv!

Puss ♥

Ny design!

Som ni alla ser så har jag åter igen bytt design på min blogg. Har självklart inte lyckats göra den själv :) Jag vill tacka min svägerska E.K Som gjort den till mig. ♥

Så vad tycker ni om den?
Och är ni själva sugna på en ny design kan ni kika in på hennes blogg och skriva en kommentar till henne!


Glad och Nöjd, Sicken Fröjd!

Kom precis hem till Beckman som åkte iväg på sin böwling, haha Rena Rama Rolf stuk detta! Så nu ska jag fördriva tiden själv i två-tre timmar. Ska försöka sätta mig och hinna kolla lite Gossip Girl och One Tree Hill. Men sen går det ju bra skit på tv:n med, så jag vet inte vilket jag ska se. Ligger ju efter med Gossip :S.. Aja det fexar la sig till slut. Sålänge man har i åtanke att pälsk kommer hem sen så är allt frid och fröjd ♥

Som jag skrev i förra inlägget skulle jag hem och tvätta idag. Helvete vad kläder man inser att man har när man väl tvättar upp varenda plagg man har. Fyllde två såna jävla torkrum. Och för min del är det jävligt svårt och hänga upp skiten med, haha dvärg som jag är så når jag knappt upp till tvättlinorna hahaha.. Så jag får flytta runt på en jävla pall/platå typ. Så det är mkt jobb för mig och få min tvätt klar hahaha.. Men nu är allt rent och nu finns det en jävla massa klädet att använda igen, så varför gnälla!? Riiiktigt gött äre!

Nu blire tv i alla fall..



God morgon

Eller god och god, hoppas eran var det i alla fall. Själv vaknade jag as förbannad nyss.. Drömde en jävla massa skumma saker. Saker som man inte blir arg för i vanliga fall men i sömnen blev jag så jävla arg så jag bad hela familjen dra åt helvete bara för att min bror inte ville köra mig till tandl hahaha.. skumma grejer det där :D Nu ska jag fixa mig lite för att sedan dra iväg och fixa en grej, sedan blir det hem och tvätta en hel jävla del kläder. Idag blir det tvätt heeeela dagen.. Hörs sen!

PussPuss

Dags för lite sömn

Ska snart ta o krypa ner för o få lite sömn. Ska ju upp hyfsat tidigt imorn.. Eller ah, jag hade tänkt det i alla fall men jag är ju snoozarn numero one :) Så jävla gött och ligga kvar när klockan ringer, eller hur? Vet att dom flesta gillar't! Har precis kollat en film med pälsk, hehe disney i vanlig ordning. Haha eller hmm inte vanlig ordning kanske men disney var det i alla fall :) Innan vi satte på filmen stack vi en sväng till maxi o köpte göttah. Men nu mår jag mest illa, uscha! Hahaha btw, råka bita hål i beckmans läpp med haha.. Det var för T's skull jag gjorde det, skulle egentligen gett han en smäll men det får han så ofta ändå så jag ville prova ngt nytt ;) Haha naw det var faktiskt inte meningen egentligen. Sorry hjärtat ♥

nä nu ska jag ta en dusch sen blire till o slagga.. Så natti folket..

The Old Yohäna Is Back!

Japp så känns det i alla fall. Var på möte idag med, och det gick bra som vanligt. Blir så jävla förvånad över att man bara kan ta och vakna upp sådär efter tre och ett halvt år i dimman. Och oftast när jag gick på mina möten förr gick jag bara där ifrån och var as förbannad varje gång, men nu de senaste gångerna har jag fått nån "kick" av att jag varit där. Börjar saker och ting bli som förr igen tro!?.. Jag hoppas i alla fall, och tackar min familj och min pojkvän för detta. Beckman är en av dom få som faktiskt tagit mig tillbaka till verkligheten. Många har försökt men jag har inte lyssnat på det örat för fem öre.

Så dags att sudda bort alla sura miner och allt tvivel och all ångest jag burit på och välkomna den gamla glada horungen tillbaka till verkligheten :) Hell Yeah!

PussPuss






♥ R.B ♥

En månad..

Med den underbaraste idag ♥
Just nu är han och tränar men sen ska jag mysa massa!


Tänkte berätta om helgen lite kortfattat!

Fredag

I fredags blev det Idol som jag skrivit tidigare. Vilket sög eftersom det var så jävla dåligt att Tove åkte ut. Så nu hejjar jag fullt på Erik!! Vinner inte han, så ska jag aldrig mer kolla på Idol <<

Lördag
Lördagen var ju en dag som jag sett fram emot jävla länge men den slutade typ i katastrof. Dagen började med en sväng i knalleland med finaste, Hans syrra fyllde på år på söndagen så han skulle hitta ngt till henne.. Efter massa virrvarr i knalle utan att hitta ngt stack vi till  bolaget och sedan till Lorina och köpte flöt. Väl hemma hann vi bara käka och knäppa en öl innan Brandt och Annie kom. Kvällen började jävla bra. Alla hade bra humlr och allt kändes som på gamla goda toder då vi alltid hade så jävla roligt. Men sedan litade jag på några andra och bjöd upp dom och det blev pannkaka av alltihop. Så kvällen blev en besvikelse och slutade inte med en "gammal hederlig kväll på tonic" utan med besvikelser och tårar. Jävla skit att man inte ska kunna ha det så jävla lattjo längre. Bättre lycka nästa gång!

Söndag
Söndag morgon var jag förbannat bakis och jävligt sugen på en milkshake :P Så vi drog till Mcdonken och kirrade det.. Mumma på baksmällan, men blev för mkt så mådde fan illa efter den hehe.. Men lätt värt. Innan vi åkte till donkan körde Beckman upp K till göta. Efter donkan åkte vi till coop o köpte lite smått o gott till senare men väl inne på coop var man fan inte sugen på nånting, baksmälla plus illamående efter milken :P.. I vilket fall, så stack vi sedan hem till älsk där jag fixa till mig o likaså Beckman. Vi skulle till hans syrra som fyllde 21 som sagt, får la säga Grattis till henne med :) Var så jävla nervös innan vi skulle dit, fy fan säger jag bara.. Har nog aldrig varit så jävla nervös förr, fick panikångest för fan. Hahaha men när vi väl kom dit var det inte alls farligt, utan bara trevligt. Men iofs, jag satt la mest och höll käften, haha men ändå. Trevligt folk! Och nu är det ju lverstökat med så nästa gång hoppas jag att jag inte blir lika nervös :)

I alla fall, en ganska lyckad helg i alla fall trots all skit som hände på lördagen. Nästa helg blir nog ganska lattjo i alla fall :) Nu ska jag kolla tv och fixa mina naglar och vänta på finaste ♥

PussPuss

Kasst, jag vet!

Har inte haft någon direkt lust att uppdatera min blogg. Haft så mkt tankar i huvvet de senaste dagarna! Men ska göra det imorn, jag lovar!.. Men nu domma sista dagarna har det varit full rulle både i livet och i huvvet på mig. Hur kan folk ens med att göra vissa saker. En del är bara bra jävla dumma i huvvet och en del tänker sig inte för, inte för fem öre. Orka!?

Aja jag lovar i alla fall som sagt att jag ska skriva om helgen o sånt imorn. Nu orkar jag inte faktiskt. Ska dra o mysa med min älsk ist ♥

PussPuss

Fy fan vad kasst!

Idag hände nog det värsta i Idols historia. Orka att skägget-jävla-hor Calle gick vidare och att Erik som var grymmast idag hängde löst :S va e det för fel på svenska folket.. Och När sedan Tove och Erik får sjunga mot varandra så fattar man ju dirr att det blir Tove som åker.. Jävla jury, dom valde helt fel låt åt Tove. Tove fick en lugn jävla bajslåt medans Calle och Erik fick låtar med en jävla fart i, klart som fan att juryn gjorde detta med flit.. Blir så jävla förbannad..... Förutom detta fiaskot så var idol jävla bra idag, fram till utröstningen.. Piotr kom ju och fick ett tröstpris :) Klockrent!!

Ja ja, nu blir det nog till att krypa ner med den bästa för att sedan vakna imorn och ha en grymt bra dag... Hoppas jag i alla fall.. Men kan la inte bli så mkt annat när man är back on track och fiskpullescouterna gör en comeback ;) Plus att finaste är med ♥

God Natt!

Längtar till morgondagen ♥

Fiskpullescouterna gör Comeback!





Så jävla taggad




Robert Beckman ♥




Nähä!

Blir antagligen inte Idol eller film idag. Blir öl ist kanske. jaja skit samma!

Har i alla fall städat lite smått här hemma. O sedan blir de bolaget imorn. Orkade aldrig ta mig dit idag. Hörs imorn!

Good morning sunshine ☼

Har precis kollat våra bästa år i vanlig ordning. Mycket drama, och det gillar vi ;)..

Det är så jävla underbart att vakna upp på morgonen med den bästa intill, så jävla mys.. Jävla jobb :) Men idag äre fredag och det innebär att det inte är ngt jobb för honom imorn. Toppen! Idag blir det film och Idol för hela slanten. Men först ska jag hem och städa och sedan dra iväg o köpa öurl till imorn om jag inte gör det imorn. Får se hur jag lägger upp det.

Imorn blir det öurl med dom bästa, Jag hoppas du komma Brandt. Blir mer fest om du är med :)..

Jaja nu ska jag lägga ner med bloggandet för ett tag, hörs ikväll eller senare i alla fall. Nu ska jag fixa iordning här och sedan dra mig hemåt. Så ha det gött!

Puss

Fan Fan Fan

Är titeln på en låt med Thåström som kom på på tv:n.. Fick nån jävla ångest men kunde inte komma på vart ifrån den kom eller varför just den låten. Satte på den på youtube, men inte ens då ringde det några klockor om varför just den låten fick mig att må så jävla kass. Satte mig i soffan en stund och då slog det mig.. Stockholm.. Just det ja, första gången jag hörde den var i sthlm 2006, då mitt liv verkligen började gå åt helvete. Och just denna resan till sthlm var början på denna jävla skit jag gått igenom de tre senaste åren. Men nu vet jag i alla fall..

Jag hatar dig mer än vad ord ens kan säga din lilla äckliga fitta!!!!


Köpa Bagel..

Haha Jessica du är klockren när du ska köpa en Bagel och en NEGERboll :P..

Kom precis hem till finaste och sitter just nu och väntar på honom. Bara en halvtimma kvar :D:D:D längtar! Annars idag har jag varit iväg på stan och köpt lite småsaker i vanlig ordning, och träffade Jessica och E.K en sväng med. Sedan stack vi hem till E.K och Ande och lilla bustjejen ♥ Idag var det ett jävla ös på den lille :O Att dom små liven orkar så mkt allså.. Det är nästan sjukligt :) Men jag älskar henne så otroligt mkt så jag håller mer än gärna igång med henne tills hon somnar :D... Sedan kom Pappa förbi med plus att min andra bror Mathias var där innan idag med sin tjej :) Så idag har jag träffat heeela familjen.. Otroligt roligt måste jag säga.. Älskar er! ♥

Nä nu får tiden gå fortare så jag kan få pussa min finaste snart!!! ♥ ♥ ♥

Ha't bra!
Puss!

Saknar dig!

R.I.P Marcus Hagberg ♥





Glömmer dig aldrig!

Syster ♥ Syster - Dag

Haha har haft en väldans rolig dag med min kära syster! Först kom hon hem till B en sväng och vi åt lite glass och löste korsord haha, och Jessica gjorde lite hemtrevligt åt Beckman! Fiiint Jääs ;) Sedan drog vi ner till stan för o handla och sedan åka till Bror och E.K.. Bror gjorde käk och vi andra busade med Alicia. Men dagens höjdpunkt var nog min och Jessica's fika hahahahahahahahahahaha.. JOHANNAAAAAA? BUSSEN KOMMER! :O Ah kul dag med dig syster i alla fall, tack för det ♥

 


Uppe med tuppen!

God morgon alla små hjärtor! Idag är man uppe med tuppen, trots att man sovit mindre än fem timmar. Satt uppe och skrev halva natten. Så nu när Beckman ♥ gick till jobbet passade jag på att gå upp jag med. Idag ska min käre syster komma in till stan :D Uuuunderbart saknar henne juh :O... Tur jag kan vara med ett annat hjärta när B är på jobbet :).. Skulle kanske på möte idag med, men minns inte om det var idag eller imorn så jag ringde och sa att jag var dubbelbokad hehe. Så får la ny tid ist...

Idag MÅSTE jag betala mina räkningar, inte bra och glömma av dom mer hehe blir massa påminnelser o sån shit. Så onödigt.. Måste måste måste idag!!

Och idag ska jag fan inte missa våra bästa år heller. Idag är ju fan uppe i väldigt god tid för att inte missa en sekund av den jävla bra serien haha!!

Hörs sen!

PussPuss

Försov mig igen! :)

Hade ställt klockan på tio i morse, samma som igår. Men hjälper det? Nej jag har missat lite av våra bästa år två dagar i rad nu :O det är fan kasst. Imorn SKA jag vakna innan halv elva. Har blivit jävligt slö, jag måste soooova på natten hädanefter :D.. Så jag absolut inte missar all drama i serien som är superkass egentligen hahaha!

Igår var en ganska slö dag måste jag säga. Vakna runt elva, ställde mig o diska upp helgens porslin. Drog sedan upp till K-Berg till bror och hans familj ♥ Sedan efter att ha varit där o lekt en massa med Alicia stack jag ner till maxi och handlade. Skulle göra psykoskrilles köttfärssås till Beckman :) Jag vet, jävla bra namn på rätten haha.. Efter Maxi blev det att dra hem och duscha o lite sånt, kolla lite tv o slöa framför datorn.. Sedan kom Älsk och hämta mig, och vi åkte hem till honom o gjorde käk.. Haha Vad duktigt du åt Beckman, så som jag proppar i dig mat kommer du la börja rulla fram om ett tag :O Hahaha.. Sanningen är den att jag tvingar han äta upp all mat som finns typ, så han i princip spricker :D Braaa Jobbat! ;)

Nu snart blir det disk igen och sedan ska jag dra hemåt, och kanske att jag ska träffa D en sväng idag. Men för en gångs skull blir det i så fall utan några öl! Får la se hur det blir, han skulle höra av sig efter hans ärenden. Förutom det blir det la bara en slapp dag i övrigt. GÖTT!!

Här kommer lite bilder från helgen och mitt nyfärgade hår som jag är jävligt nöjd med. Men fortfarande jävligt ovan! :)



Jag o Tessan från i Lördas!




Bilder från mobilen på min nya hårfärg!






Saknar Dig B ♥