Lilla lammet!

Lilla lammet, döpt Dolly.. Hahahahahaha ja vad ska man säga? Så sjukt. Men jag gillar dig ändå B. Gör inget att du är helt sjuk i huvvet ;) hahaha!

Igår svek jag min mentor på nytt, JAG GILLAR SPRIT ;) Haha men hans eget fel för han skulle kunna ha lite mer kontroll som mentor. Var i alla fall skoj igår, kul med ngt nytt liksom! Men men nog om det, nu måste jag in i duschen o bli ren o fin! Sedan bär det av till B igen som jag ska laga mat till. Jävla lat människa ;) Närå, He's the best!


Puss



One Tree Hill-Dag

Idag har min dag bestått av att kolla massa One Tree Hill avsnitt. Först kollade jag på dom fyra avsnitten som ja missat av den nya säsongen (säsong 7) Det sista avsnittet jag såg på var så jävla bäst allså. Till och med så bra att jag lipa på slutet haha, för jag blev så jävla glad! Go Dan Scott tro det eller ej, men jag börjar fan gilla den snubben nu. Sedan började jag kolla om säsong ett, IGEN, har nog sett första säsongen tre-fyra gånger nu. Konstigt att man inte tröttnar allså.

Har även städat iordning lite hemma, diskat och plockat undan alla ölburkar efter alla dessa små-fester man tror man kan ha titt som tätt. Men det är ju som sagt slut på det nu, haha (typ).. Sedan lagade jag mat och duschade o sånt annat man gör en vanlig vardag. Känns som om gamla Johanna är påväg tillbaka.. Hon som fanns för tre-fyra år sedan. De flesta gillar den Johanna bättre. Orka mig som skriver om mig själv i tredje person! ;) I alla fall, tur man mår bättre nu i alla fall!

Idag var även Marcus begravning. Jag var inte där, men ska ta reda på vart han "ligger" sedan och åka dit med E.K någon dag och säga "hejdå" på mitt eget sätt. Hade bara känts konstigt att dra dit själv. Orka stå där o grina för fulla muggar och inte känna någon av dom andra som är där. Iofs hade jag nog känt en del av dom men hade velat ha med någon annan som kanske står mig lite närmare, som man kunde haft som stöd. I vilket fall som helst så är begravningen klar nu och jag hoppas att han funnit ro. Kommer sakna dig mer än ord kan säga, tänkt på dig hela dagen idag! ♥



R.I.P Marcus!


Ha det bra folket tills vi hörs igen ♥

God morgon!

Ska snart dra ner mot stan för att möta upp E.K.. Hon är så snel och hänger med till Knulleland! Ja ska kolla skor och lite annan shit, men kommer antagligen inte hitta ngt som vanligt. Kan ju bara hoppas. Idag är jag lite halvseg faktiskt. Kan ju bero på att jag sovit tio timmar på två dygn men inte fan slappar jag för de. Så grym som jag är ;) Nä nu ska jag ut på en cigg, skriver mer senare idag! Ha det gött o ta't lugnt folket!

Puss


♥ ♥ ♥

Hoppas du har det bra vännen!
Går inte en dag utan att jag tänker på dig!!!


Kan man tänka sig!

Vaknade idag runt nio i morse med en liten baksmälla som fort gick över.. Tur var väl det! Fick i mig en hel del ELK igår o sedan hade J med sig MINTTU som man i vanlig ordning inte tackade nej till, så fyllan var väl ganska så kraftig igår. Deckade runt fem i morse och efter fyra, fem timmars sömn är man ganska sleten. Har precis tagit en dusch i alla fall så nu känns det lite bättre i alla fall :) Sitter och funderar på om jag ska orka städa, eller helt enkelt låta det vara som det är när jag drar senare ikväll. Får se om orken räcker till, måste ju ha lite energi kvar när jag drar till Mr B :)

Innan när jag kom ut från duschen så hade posten kommit. I vanlig ordning blev jag sne och tänkte direkt att det var nån tråkig jävla räkning som vanligt. Men näj det var det inte. Var ett brev ifrån boråshäktet! Mr T har skickat brev till mig. Vet inte om jag tänker svara han ens, för han var så jävla otrevlig och hade allmänt jävligt dålig stil. Inte nog med att han är skyldig mig pengar fortfarande utan han var nära att förstöra en av mina närmsta relationer och inte nog med det så kändes det som om han bara var här för att kunna uträtta sina såkallade "behov"! Nu vet ju inte jag om det verkligen är så, men det skulle inte förvåna mig. Hans såkallade behov är inte sex nu så ni vet, utan en massa annan SKIT och låna pengar mm. I alla fall så bad han om ursäkt för sitt beteende och säger att han ska ta tag i de problemen han gav mig när han kommer ut, vilket blir om ett år som han skrev i brevet! Men hallå eller, om ett år!? Då har jag nog lämnat detta låååångt bakom mig! Ye ye får la se om jag svarar tillbaka eller inte!

Nu ska jag i alla fall göra ngt annat än att skriva, börjar få ont i mina små fingrar! Mr D ligger och sover här på soffan så kan inte lyssna på musik heller, jävla bajs oxå :P..

PussPuss

Fy fan

Jag hade såååååå mycket högre tankar om dig.. Fan vad falsk du är!!!! Så kasst,, finner inte ord människa!

hmmmm

Tio timmar har gått o jag saknar redan!

Sjukt!

Du har väl inte syndat i ditt liv!?

Gomorron folket.. Vakna för ett tag sedan och har legat och snackat tele med E.K.. Ska ner och möta henne och bror i stan sen.. Kommer la bli kul förhoppningsvis. Sedan ska jag nog en sväng till maxi eller så tar jag city i stan.. Handla hem lite käk oså.. Sen vette fan vad jag ska göra, ska nog köpa busskort idag med. Det är la på tiden! Min mentor ska ju inte behöva köra hela tiden haha. Nä men vafan, alltid gött o kunna ta sig vart man vill när man vill!

På Torsdag är Marcus begravning och jag ska inte gå, men jag skänker alla tankar till honom och hans familj! Beklagar ngt så enormt! R.I.P ♥


Ingen vettig rubrik!

Hallå gott folk, händer o fötter!? Näe inte så mkt här heller faktiskt, kollat One Tree Hill och Gossip girl på femman precis.. Snart blir det kanske Parlamentet på fyran. Hade önskat att Björn Gustafsson var med! Var längesedan jag såg han på tv faktiskt.. Iofs kollar jag la inte så jävla mö tv men ändå.. Ser ju reklamer med alla andra komiker! Iveckna kanske min kära syster kommer hem till mig på besök ♥ Vore så jävla roligt Jessica.. Hoppas du kan! Nu ska jag dra till soffan och sllå Mr B i vanlig ordning.. Klen är han! ;) ♥

Hörs imorn gott folk!
Puss

Saknar dig

Har nu gått en vecka sedan du försvann från oss, men känns som om det var igår jag fick reda på det.. Gör fortfarande så förbannat ont i mig.. Fick veta igår att din begravning är nästa torsdag. Vill gärna gå men vet inte hur jag ska göra. Om det skulle vara så att jag inte kommer så är det inte för att  jag är lat, eller inte bryr mig, utan för att jag inte pallar att gå dit ensam och knäckas totalt framför din familj och dina andra vänner! I vilket fall som helst så är du grymt saknad, hade önskat att du bara hade varit iväg o jobbat i norge eller ngt så man kunde känna den saknaden man kände då du i alla fall levde o man visste att du kom hem på torsdagen! Marcus detta är så sjukt orättvist. Saknar dig och hoppas vi ses på andra sidan min kära vän! ♥

Ingen baksmälla

Hallojsan!
Igår drack jag några bärs som sagt, blev la lite halvdragen men inte mer än så.. Var inte ens så gott med öl som jag mindes att det var, kanske berodde på sorten jag drack för dom smaka PECK! Drack sjukommatvåan, inte druckit dom innan.. Satt halva kvällen och drack o trodde det var vanliga 5,2or men nä det var det inte men det gjorde inte så stor skillnad förutom smaken då! Nu är Maria i stan ♥ måste ses o snacka massa gammalt Maria.. Vore phett nice faktiskt.. För fy fan vad roligt vi hade 2006 ;) Haha Johanna and Maria goes wild.. Måste göras om!!!

Sitter och försöker slå B's rekord på facebook då man ska sparka iväg en jävla hundjävel, men det går åt helvete! Försökt i två, tre veckor nu :O.. Kasst JOHANNAAAA! Fan, jag är ändå lite halvseg i huvvet idag men inte bakis i alla fall och det är jävligt skönt.. Drömt så jävla konstigt inatt med minns inte längre vad det var men jag sov gott i alla fall i vanlig ordning.. Men NÅGON sa god morgon till mig redan vid tio över sex i morse haha, men det var nog i sömnen ;) Mycket skillat!

Hörs sen ♥

Idag är ingen vanlig dag, Idag är det en Öldag! ♪ ♫

Tjäo!
Är på fruktansvärt bra humör idag, det är la på tiden.. Eller vad säger ni gott folk!? Ska snart gå hemåt, ska bara sno lite ström från B till min tele så jag kan snacka tele heeeela vägen hem! Om nu inte Anuttan hade viktigare saker för sig :) Väl hemma ska jag dra o möta Ann o sen blir det en sväng till bolaget i knalleland! Ska nog ta det lite lugnt med ölen idag, sist blev jag ju typ snorfull på fem st eller vad det nu var! Har ju druckit as lite den senaste tiden! Måste vara på grund av den bästa Mentorn som jag har? ;) Men öl ska smaka gott idag i alla fall..

GRATTIS ANDREAS TILL 27 ÅR
Idag fyller min käre bror 27, så vill hälsa ett stort grattis till honom! Börjar bli gammal nu haha, elak jag är.. Men du har i alla fall inte börjat få rynkor än brush! Va gla för de :) Får la kika upp nån dag efter jag fått pengar o bju på käk eller ngt får la se.. Måste ju ändå komma upp med era pengar! Yeye nog om det Grattis i alla fall ♥

Nä nu ska jag ta på mig kläder, kommer frysa som fan på vägen hem, ingen tröja :( får hoppas att jag går mig varm! Annars kanske jag blir sjuuuuk o det vore jävligt synd! Jaja hörs sen!

Puss puss ♥

Äru Vaken Lars!?


Här har du Lars!


Sovmorgon ♥

Fan vad gött o sova lite längre idag.. Tack B ♥.. Var iofs väldigt svårt att somna om efter att B stack o jobba men till slut somna jag som en "minigris" hahaha.. Var nog jävligt sött.. Lars? Vart har du tagit vägen, du ringde inte igår, och säg fan inte att du sover än ;).. Det är ju det enda du gör! (Lars = Annie) Lite flum bara! Nu ska jag snart vandra hemåt tänkte jag ta en dusch och kanske ta en cigg med Ann.. Nä orkar inte blogga mer nu, har ändå inget vettigt att skriva just för stunden! :P

Pusshej

Skratt Och Tårar

Så svårt det är att förklara i ord hur man egentligen mår. Vissa dagar känns bättre än andra, oftast är dom bara jobbiga. Sitter varje dag och väntar på att du ska logga in på msn, "gilla" min status på FB eller kommentera så härligt som du alltid gjorde. Jag får inte in i min tröga skalle att du är borta, borta för alltid. Jag varken vill eller kan förstå att du är borta. Underbara Marcus!!! Alla tankar åt dig, Glömmer dig aldrig! ♥

Idag har för övrigt varit en toppendag. Fått mkt gjort och haft jävligt trevligt. Som jag skrev tidigare idag så skulle min bror hämta mig o sedan skulle vi upp till min andra bror o hans familj på K-Berg. Var jätteskoj att komma och hälsa på. Och vad fort lilla Alicia♥ växer:O Sjukt ju! Jag ock E.K tog med Alicia en sväng i stan o hämta ut pengar och handlade, skönt med lite prat-promenad. Tack♥.. Vet inte vad jag ska göra nu riktigt. Har jävligt tråkigt och sitter o plågar mig själv med musik som gör att jag gråter. Men folk, det är faktiskt skönt att få ut det!


Ny Design



Vad tycker ni om den nya designen?



God jävla morgon

jadu, vad ska man skriva idag då? Igår var jag hemma o städade och tvättade, duktiga jag! Jag är för jävla bäst ;) Men det vet ni redan.. Sedan kom Ann förbi en sväng.. Satt och tjöta skit och tog några cigg, gick även en sväng till knulleland.. Ann var ölsugen ;).. Och jag skulle köpa cigg! Sedan kom bästaste MrB o hämta mig så åkte vi upp till honom.. Jag drog en sväng till sjukan och sa hej till D.. Var ett tag sedan vi sågs faktiskt, hoppas ciggen smaka bra :D haha! Sen tillbaka till MrB o dags för sova! Somna ganska fort igår för ovanlighetens skull, men vakna nångång runt fyra inatt men somna snabbt om igen, som tur var! Men när klockan ringde vid sju i morse ville jag bara dö haha.. Ögonen ville inte öppnas :) men det gick över fort, sen var man back on track igen så att säga! :D.. Mys ♥

Nu sitter jag och väntar på att min käre bror ska komma o hämta mig! Haha Mr B jag fick som jag ville ;) kom precis från soc, var där och lämnade in lite papper. Skööööön morgonpromenix! Sedan när min bror hämtat mig ska jag upp till K-berg till den andre brodern och hans underbara flicka och älskade Alicia! ♥ Sedan blir det en sväng ner till stan och möta en polare som ska ge tillbaka pengar till mig, hoppas fan han gör det nu annars blir jag GALENCRAZY! :D.. Sedan blire en sväng upp till K-Berg igen! Ska fråga om jag får ta med Alicia på min promenad ner till stan sen,
om lilltösen inta ska sova då förstås.. Jaja Ha det!

Puss

Till nära och kära ♥

Jag är ledsen för att jag gör er oroliga, det behöver ni inte vara! Jag klarar mig alltid även om allt känns helt åt helvete.. Är så förbannat glad att jag har er och att ni bryr er, jag kanske inte visar det, men det är jag!
Är glad att jag får ha er som vänner och familj och jag hoppas det förblir så tills jag dör.. Orkar inte förlora fler!!! Livet är hårt, det borde jag lärt mig för längesedan men orka gå runt och behöva tänka tanken på att ens vänner/familj ska försvinna hela tiden. Det ska inte behöva vara så! Tack för att ni finns ♥

EK ♥
Vill säga tack till dig för att du fick mig o tänka andra tankar igår när vi skickade sms. Är inte alls meningen att göra dig eller någon annan orolig.. Vet att det är idiotiskt av mig att tänka som jag gjorde igår, men tror du förstår varför.. Så trasig! Men idag känns det lite lättare.. Skrattar ibland och gråter ibland.. Det är som det ska vara! O du, Jag höll det som jag lovade dig igår!! :)

Annie
Tack för att du alltid lyssnar, känns otroligt skönt att kunna ringa dig o veta att du lyssnar oavsett tid på dygnet! Det är så bra med dig, för hur ledsen jag eller du än är så kan vi alltid finna något bra i det och skratta tillsammans! Vi har gått igenom en hel del up and downs nu det sista och det tär på båda två, tur vi har varandra!
Som låten duvet ;) "du och jag klarar det ihop"

Mr B ♥
Tack för igår Mr B.. Var underbart att komma hemifrån, har det varit hela veckan men igår var du bara helt bäst fasst det vet du la säkert redan att du ALLTID är :P.. Är så skönt o komma bort här ifrån och slippa att tänka på all skit.. Och självklart är det helt underbart och kul med dig!! Men tack i alla fall!


♥ Marcus ♥



http://www.youtube.com/watch?v=k5YCVECVHB0




Ångest åter, öl hjälper inte!

Igår försökte jag dämpa min sorg för Marcus med öl.. Kanske hjälpte korta stunder men nu är man tillbaka på ruta ett igen! Det är så sjukt att man inte saknar något så fruktansvärt mkt förens man har förlorat det.. Marcus det gör så ont i mig att du inte längre finns.. Jag kommer sakna dig mer än något annat, känns som om detta helvete aldrig kommer att ta slut.. Kan fan inte förstå!!! Här finns så mkt minnen kvar och jag tänker på alla fina saker du sagt och gjort, du var bara så jävla bra.. Du sa alltid massa fina saker till mig, och dom värmer än! Du kommer saknas så jävla mkt av alla och vi alla tänker på dig ska du veta!!! ♥




Idag ska jag städa i alla fall, tänkte gjort det igår men som jag skrev i tidigare inlägg så orkade jag inte med att göra nånting vettigt på hela dan.. Sedan har jag tvätt vid tolv med.. kanske är bra o ha ngt att göra så man skingrar tankarna lite!? Eller!? Jag orkar inte gråta mer.. Men vad ska man göra när tårarna inte slutar rinna? Går inte trycka tillbaka dom liksom! Men som dessa visa människor säger till mig: "Ge det lite tid, och bearbeta det på ditt sätt" Men jag är trött på att bearbeta nu.. Så fort nånting har börjat bli bra och börjar kännas bättre så går allt åt helvete känns det som.. Ska man inte få må bra? I så fall är det jävligt kasst!





"Fan va jobbigt du, jag förstår men skräm inte mig med att du ska dra
eller tas härifrån, fan jag blir skit orolig, det räcker nu för oss alla gumman.
Kom ihåg det löser sig, eller hur. Klart jag fattar att det är jobbigt så,
lova ta det lugnt. Kram, det är för er jag lever.."

Det värmer Pappa, men ibland när allt känns åt helvete så har man sån jävla
stor lust till att göra vad som helst för att komma bort från det! Har inte mått
såhär kasst någonsin som jag gör just nu.. Jag kommer aldrig försvinna
från denna planeten så länge jag kan styra över det, det svär jag på!
Hur dåligt jag än mår eller hur stor lust jag än har till att bara dö eller lämna
allt så kommer jag och tänka på alla som finns omkring mig! Ska man lämna
alla er/dom!? ALDRIG.. Ni betyder alldeles för mkt! Alla mina vänner och hela min
familj, jag säger som du: Det är er JAG lever för!!! ♥



PussPuss

ren jävla lögn!


Som man brukar säga:

Efter regn kommer solsken!
Jo fan, det gjorde det.. Men FAN vad fort regnet kom tillbaka!




Hjälp mig, skjut mig, ta mig här ifrån!

Kommer hem vid åtta på morgonen idag, då förändras ALLT!
Varit på toppenhumör hela veckan som varit haft en helt underbar
vecka.. Med mkt skratt, mys och nykterhet! O allt verkade vända
till det bättre och jag kände för första gången på länge att allt var
på rätt väg.. Men nä, kan man ha sån tur!? Självklart inte!!!
Kommer hem och får reda på att Marcus, en av dom bästa
killarna jag någonsin känt har dött.. Då rasar allt samman, lust
o skita i alla vad livet har att ge, vad det nu kan vara!? Lust o
supa skallen i bitar eller dra en överdos! Men jag vet att jag är
starkare än så.. Men jag gråter så jag går sönder.. Hur fan kan
man fälla så mkt tårar!? Jag orkar inte förlora fler nu,
FAAAAAAAAAAN räcker det inte snart!? Sånt jävla trams om att
gud skulle finnas eller att han skulle tagit en ängel! Fy fan vad livet
är orättvist.. "gud tog en ängel" ah visst fan.. jävla horskit!!!!
Jag grips av panik, måste här ifrån nu.. pallar inte skriva mer heller
för den delen! Ser knappt vad jag skriver ändå.. FUCK THIS SHIT!!!!

Marcus Hagberg - Rest In Peace! ♥

Marcus Hagberg, Älskade vän! ♥

Du var en av dom bästa!

Jag kan omöjligt förklara med ord hur ledsen jag är..
Att du var nästa person på listan att försvinna från mitt liv var inte
ens att tänka på, trodde det aldrig.. 23 år gammal o redan försvunnen.
Det är inte rättvist! Det gör ont i hela mig just nu och kan inte se någon
mening med nånting alls över huvud taget. Det knäcker mig.
Du var en av dom bästa människorna jag träffat någonsin och är
så jävla glad över att jag fick lära känna dig men tiden var alldeles för kort!
Marcus, din keps är kvar här som du skulle ha hämtat i fredas och bara jag
tittar på den så går jag i princip sönder. Det är så ofattbart orättvist här i livet.
Varför ska så bra människor som du gå döden till mötes!? VARFÖR???
Kommer sakna dig mer än ord kan säga!! ♥




Säg mig lilla vän
ska ska vi ses i himmelen
Du har väl inte syndat i ditt liv
du ligger väl och ber
för snart finns du inte mer
jag kommer sakna ansiktet som ler

du ligger i din säng
som en vissen sommaräng
träden står och viskar tyst ditt namn
för livet som du haft
har nu tappat all sin kraft
och havet ligger stilla utan vind

Orden har du fått men sorgen den är min
Vi alla kommer somna in
jag får stanna kvar och förlora det jag har
men saknaden är min den dag du far

jag har ett minne än
det var för länge sen
då döden inte sprang så fort som du












♥ R.I.P ♥




There's something inside me and I know it's good!

Gomorron folket!
Sitter hemma hos Mr B och gör inte ett skit just nu.. Han skulle iväg innan så han stack la vid halv tio eller ngt, så skulle jag försöka somna om.. Gick det!? Näääe, självklart inte.. Men jag låg kvar en stund ändå.. Soft o gött mhmm! Så nu sitter jag här o kikar runt lite på nätet för han kommer la tillbaka vid halv tre eller vad det var han sa.. Sitter o lyssnar på en skön låt som ni oxå borde göra (laugh n a ½ med D-A-D) as go faktiskt.. Har även varit jättesneeeel!
Har faktiskt diskat "stolt gubbe".. Fy fan va ja är bra!!! Nu har jag inget mer på hjärtat så ha de!

Pussheeeej!

Hemkommen och nyduschad

Ja fy fan vad gött det var med en dusch.. Den var efterlängtad vill jag lova!

Äre okey att skriva hora till någon som ett skämt helt från ingenstans!?
Det tycker inte jag i alla fall, speciellt om jag vet att personen själv hade lackat ur
som fan om jag tex skrev bög tillbaka! Jaja sak samma.. Tycker man sånt är kul så
visst keep going!

Haft en as go vecka i alla fall, vet att jag varit dålig på att uppdatera men har inte varit hemma!
Har varit på "hemmet" haha med min vise Mentor.. Tänk att man skulle kanske kunna få ordning
på mig haha bra kämpat.. Får la se om det håller i haha ganska kul ändå... Efter minst en månad
med bara öl och knappt ätit något blir man ganska sleten, Tredje dagen nykter idag haha låter fan
som om jag är en alkis på riktigt ju :O men gott folk, så är inte fallet och kommer inte bli heller!
Öl är bara så förbannat gott :) I veckan får man in pengar igen så får la se hur det går med
nykterheten då, men om min såkallade mentor tar i med krafttag så ska det nog gå haha!
Närå skämt å sido! Nu ska jag sminka mig och blåsa håret så får vi la se vad som händer och fötter
senare idag..

Förresten :O Jag fick chansen att spela wow igår YIPPIEEE! Haha satt o spela wow medans Mr B var
och pumpa lite muskler, sen när han kom hem så skulle han skämta med mig hahaha så han ringde
på sin egen dörr haha fatta hur nervös jag blev, knappast så man går o öppnar dörren hos någon annan
när personen i fråga inte är hemma.. Så jag satte  mig helt still och tyst och fick för mig att "den" som
ringde på dörren skulle kolla in genom fönstret så jag vände datastolsryggen mot fönstret så jag inte sågs
haha sen öppnar Mr B dörren och frågar varför jag inte öppnar hahaha! Fan va nervis jag blev ;)

Yeye ha det gött och Ta't lugnt gott folk! ♥

Moshi Moshi!

Nu ska jag ta en så jävla go dusch, ni anar inte hur gött det ska bli!
Så sleten, och ändå varit nykter i hela två dar.. Min Mentor gör stooora
framsteg med mig hahaha! Skriver snart!


Så svinigt kallt

Det är ju för fan iskallt ute nu, orka!?.. Skulle gå bort till hemmakväll innan och köpa
cigg.. Inget jag gör igen om jag inte bara MÅSTE!. Fy fan, kändes som om mina händer
skulle trilla av ju. Diskat har jag gjort med och plockat undan alla alkisburkar så nu börjar
det arta sig lite, men pallar inte mer just nu. För nu ska jag ta en välförtjänt dusch och
värma mig. Helt stelfrusen ju! Hörs sen!

Puss o Kram

Fruktansvärt hård vecka!

God morgon folket.. Inte så jävla ofta nu ser mig ute på nätet vid denna tiden :)
Min mentor har skött sitt jobb kanske!? Men bara kanske.. Börjar känna mig frisk,
men har fått höra att det tar tiiiiid o bli frisk. Typ en levnadstid, så stackars dig Mr B! :)
Har kommit på att Mr B är ganska mysig ändå, Om han bara vill då förstås, kan ju
bättras på en del haha ;) Närå, lider med dig att du måste ha en heeel dag med jobb
efter att ha stått ut med mig. Kan inte vara lätt haha!

Nu ska jag ställa mig och diska, YIPPIE!! Eller inte, men måste fan göras innan det börjar
bli för äckligt för o bo kvar hahaha! Sen blire lite städ o sen kanske kanske kanske
en liten vilostund hahaha.. Men shyy, Mr B ska inte veta ! :D

Pusspuss

Tidig morgon!

Halloj gott folk, sitter just nu uppe hos MrMannen D och dricker en öl :O.. Sorry Mr B men var
lite törstig och gillar inte vatten! Och öl är det ju inget fel på, men jag ska hålla mig till en,
kanske två, resten ger jag så snällt bort till Mr D.. Jag är så jävla snäll! :P Är lite smått trött
faktiskt, decka så sött i D's fåtölj haha ganska skev sovställning om jag får säga det själv..
Är absolut inte van att gå upp innan tolv, och idag blir man väckt klockan sju, fy fan :P..
Men det var det lätt värt, din varme sate ;).. Nu pallar jag inte skriva mer, ska sätta mig o kolla
lite tv igen tänkte jag.. men ha det så gött gott folk.. Förresten, idag blir det promenix från boda
ända ner till norrby :O palla!? ;)

Pusspuss 

Familjen ♥

I förrgår vaknade jag av att Jessica ringde och väckte mig.. Haha klockan var ju iofs
runt tolv, så det var la lika bra.. Hon ville få med mig upp till bror och E.K och såklart
lillfisen ♥ Så hopp upp ur sängen och på med kläder sen kom Far o hämta mig!
Nästan hela failjen samla och vi käka god mat! Så kul o träffa alla, så sällan man gör det
nu förtiden.. Beror mest på mig eftersom jag har full rulle hela tiden.. (tyvärr)
Men lovar att jag ska försöka skärpa till mig! :P

PUSSPUSS ♥



Haha syns det att jag är bakis och har gårdagens smink!?


Rehabilitering

Ja, nu är det dags för de haha.. Har min mentor som ska lära mig allt han kan haha..
Sicka problem han kommer att få. Jag är SVÅR och kanske en gnutta alkis :O haha
Men om min mentor funkar bra så ska det nog gå, men jag tror faktiskt att han kommer
att vara ganska kass :D Han kommer inte pala trycket.. Eller vad säger MrMannen B?
Kommer kanske kanske kanske klara mig utan ölen till ikväll, men för din skull ska
jag verkligen försöka bevisa att jag kan vara minst lika duktig :D hahaha


God morgon alla förvånade!

Inte kunde ni la tänka att jag skulle vara vaken vid den här tiden, när jag vanligtvis
inte är uppe innan tolv för det mesta. Gick faktiskt upp halv åtta idag, stolt, Men ni
får ju tack Mr B. Annars hade jag sovit som ett liten barn fortfarande. Konstigt nog så
är jag inte ens trött nu, och  sov la en och en halv timma max. Iofs så somnade jag på soffan
när vi skulle kolla på film I LOVE YOU MAN som den heter. Velat se den länge nu. Jävla osis att
jag somnade så skönt haha. Och jag sov stenhårt med för jag la inte ens märke till att B gick ur
soffan och jag dunka ner huvvet! Inte en reaktion haha! Men MrMannen B, Tack för att du gjorde
min dag igår inte många som lyckas med det haha. Fick skjuts hem för ett tag sedan för han skulle
till jobbet stackarn han är nog svinigt trött.. Han får sluta tjöta så på natten ;) haha näfan de va mys!
Har precis tagit en dusch som var underbart skön.. Ren o fin :)

Give it up!

Ja precis, nu ger jag upp.. Vet själv att jag inte gjort något fel så varför ska jag
sitta och må dåligt!? Nä precis, det tänker jag inte göra heller. Har bara ställt upp
på/för dig, och vad fan har man fått tillbaka!? Ingenting, nä du är arg på mig.
Men nu vet jag i alla fall och jag vet dessutom att du inte har den minsta lilla anledning
till att snea på mig. Om du nu ska gå runt och vara arg på mig för att du själv gjort fel
så är det ditt val inte mitt. Men kom fan inte och säg att jag inte gjorde allt för din skull.
Och du ska bara veta hur mkt skit jag har fått ta på grund av det som hänt. Och vart
i helvete var du då!? Du som skulle ställa upp!? Du som sa att jag skulle säga till dig
om jag hade problem du som tyckte om mig så skarpt och du som sa att man kunde lita
på dig?! Va? Vart var du när jag fick ta/får ta all skit för något som jag inte ens har att göra
med!?.. Om du läser detta så vill jag att du tar en riktig funderare på vad som egentligen
hände på riktigt ist för att gå omkring och vara arg på mig när felet var i era händer!


Ibland funderar jag...


... på att ge upp allting och bara ge fan i att ens försöka!





Har precis haft lite besök av Ramona. (Min familjehems-syster)
Var riktigt roligt att träffa dig var ju ett bra tag sedan sist och tänk vad tiden går fort!
Det är ju helt sjukt allså. Tog en cigg eller ah några och snacka lite skit.. Var nice att
snacka med någon annan för en gångs skull. Kul var det i alla fall!
Käka precis lite mat med, varit hungrig sen igår haha.. Tänk att man kan bli såhär
sjukt mätt av tre firrepullar :O haha Det är la iofs bara bra så kanske man inte tjockar
på sig för mkt. Nu ska jag ta en cigg och dryga framför TV:n lite.. Innan folket kommer,
om dom nu skulle kika förbi. Vore ganska najs om dom kom med en öl eller två till mig!
Haha jaja.. Hörs säkert senare!






Hatar att leva i ovissheten

Om jag kunde spola tillbaka tiden hade jag gjort det för längesen. Men vi lever tyvärr
i verkligheten så det är ju helt kört. Kan bara inte fatta varför vissa saker blir som
dom blir. Och jag hatar att inte veta varför. Har gått runt i fyra dygn nu utan att få
veta, höra eller se vad jag kan ha gjort. Och om jag på ngt sätt gjort ngt korkat får
jag la ta på mig det då och bara säga förlåt.. Vad mer kan man göra liksom, men det
vore ju bra i så fall om man fick veta vad det var. Jag har inte en aning! Och jag säger
bara en sak, jag tänker inte säga förlåt för något jag inte vet vad det är så hoppas på
att du berättar det snart för såpass mkt hoppas jag att jag är värd i dina ögon!..

I vilket fall som helst så sitter jag här o fryser händerna av mig.. Svin kallt här inne!
Kanske borde stänga balkongen!? Men hmm då kan jag inte röka inne ju haha o det blir
ju tre gånger så kallt om man ska behöva gå ut varje gång :D.. Aja får ta på vantar! Haha

Nu gör det så ont i mina små fingrar att jag tänker sluta babbla massa skit, som ändå
inte är speciellt intressant o läsa :D.. SÅ ja gott folk, sov gott! ♥


Hurt and Sad!

Jag hjärtar dig ♥

Haha man kan inte annat än o älska denna lilla tös!
Hon är bland det sötaste jag någonsin sett och kommer att se..
Fasters lilla gullunge! ♥






Hahaha fan vad skön, blir helt varm i kroppen!





Kan man älska mer!?


Att göra någon nytta




Denna dag har jag ägnat åt disk, städ och film! Är så gött när man får någonting gjort.
Igår drack jag några öl med A och K och sen kom en annan K och hans polare M hit en sväng.
Men dom blev inte långvariga eftersom M skulle hem till sin son/dotter vad det nu var för kön
på den lille :P Mitt minne ni vet, inte det bästa precis.. Imorgon kanske det bär av till U-Hamn
på äventyr.. Får la se hur det blir men det vore skoj i alla fall! D och T har fortfarande inte
hört av sig.. Ibland blir man bara så jävla trött på folk. Mest besviken är jag
på T, för han har jag verkligen ställt upp på. Men nu har han i alla fall en vän mindre och det är
ju knappast min förlust. Nu ska jag inte sitta här o dryga mer, snart kommer A hit o vad vi ska
hitta på vet jag inte än.. Blir la till o sitta och tjöta skit i vanlig ordning :) Kul med nytt folk iaf!





Filmtajm!

Stack ner innan i trappuppgången för o kolla om det stog ngt om varmvattnet..
Jag läste där igår och tog fel på dag, trodde det va igår det skulle vara avstängt ju.
Så får vänta till klockan sex ikväll med och duscha, och är fortfarande frusen..
Så under tiden ska jag kolla film tänkte jag, ska kolla på Crank som jag hade tänkt
kolla på förra veckan men det blev aldrig av :) So here we go!
Har även kollat det nya avsnittet av One Tree Hill idag.. Nu börjar det hända lite mer
grejer.. Har gått fyra avsnitt av den nya säsongen än sålänge!

Hörs sen!


 

 


Iskallt

Vaknade för en stund sedan, låg vaken till halv fyra inatt eftersom jag väntade på att
Annie skulle ringa, men nää hon somna nog innan det! ;).. O när jag vaknade var jag så
frusen så jag tänklte ta en dusch.. Jag klär av mig och går in i duschen sätter på vattnet!
Mm så gött tänkte jag, men vad fan händer då:O Jo varmvattnet är avstängt! Så nu blev
jag ju ännu mer frusen, BURR!!! Hoppas det sätts på snart så jag kan få ta mig min dusch.


Vänner ska man ha för alltid!
Men de flesta sviker!


Gyllene tider

Sitter och lyssnar på Gyllene Tider, musik som aldrig dör ut för mig.. Blir liksom
glad av att lyssna på dom, och det kan jag behöva! Är lite smått nere idag. Efter det
som hänt i helgen eller rättare sagt det som hände igår. Hatar att driva omkring i
ovisshet. När man bara går runt o inte har koll på nånting och inte fattar vad det är
som inte stämmer! Ska snart snacka med T och kolla vad fan det är frågan om..
Och jag hoppas på några vettiga förklaringar. Hoppas i alla fall att skiten löser sig så
att jag kan lägga det bakom mig.

Inatt kom en polare hit o hälsa på, har aldrig umgåtts själv med han men det var
faktiskt jävligt roligt. Satt o garva åt hans "idioti" hela tiden haha.. Vi stack ut med
bilen en sväng o jag drog nån öl som han hade med sig.. Skulle åka iväg o hämta
T på trandared, men han dök aldrig upp så vi åkte hem till mig igen.. Han berättade
en del grejer som jag inte visste om, som gör mig glad på ett sätt men förvirrad på
ett annat sätt.. Kul att han vet mer om mig och D's relation än vad jag själv gör!
Haha verkar inte som om jag har koll på nånting faktiskt men det fixar sig nog.
Jag kommer la liksom märka tids nog vart vi "står" nånstans.. Lilla Lilla D synd att
jag ska behöva lacka ur på dig när vi annars har det toppen!


Hård helg, stora besvikelser och många funderingar!

Söndag nu igen då, Våga Vägra Söndagar! Dom är så fruktansvärt tråkiga..
Håller ni inte med!? Snacka precis klart i telen med Annie, som i vanlig ordning
somnar mitt i en mening.. Sött haha. Är fan konstigt att vi kan snacka så jävla
mkt tele och umgås så mkt och ändå ha något att prata om. Iofs så snackar vi
bara en jävla massa strunt, men vi snackar i alla fall :)


Helgen!
Fredagen blev väldans hård för min del, blev ganska as kalas eller vad man nu ska
kalla det!? D och två killar till kom hit vid två på dagen och självklart börjar supandet
redan då. Att jag aldrig lär mig att det är för tidigt haha. Började med en 7 komma gött
äppelcider som rann ner som vatten. Ska jag vara helt ärlig så är Fredagen lite snurrig
för mig, minns inte helt klart vad som sas, gjordes eller dracks :D.. Men hade roligt
i alla fall, det vet jag. Deckade på soffan och blir väckt nån halvtimma senare av den äckligaste
människan jag vet. Att hon ens kan med o komma hit efter allt som hände sist hon var här!
Synd att folket som var vakna inte visste att jag inte ville ha in henne så dom öppna ju
dörren åt henne.. USCH! Så nu är hon o klampar på mitt liv igen den *****!

Lärdagen däremot blev lugnare, eftersom jag inte sovit mer än en halvtimma på soffan
så smakade inte ölen speciellt gött och jag var inte direkt jättepigg. Visst tog jag några öl
men som ni säkert också vet, är det inte samma stuk på en fylla dagen efter, så var bara
allmänt slö hela dagen/kvällen/natten.. Natten till idag höll slynan på o störa med,
så inatt fick jag la fyra/fem timmars sömn bara.. Hatar henne!!! Dels för att jag tycker
om att sova o sen för att hon är helt jävla knacko i huvudet! Hennes kille kom till o med
hit o vråla i lägenheten och stängde in mig i mitt eget sovrum o sa att jag skulle "suga av honom"
ALDRIG! Fattar inte varför inte folk bara kan bete sig!?

Besviken!
Tänker inte bli långdragen här nu, blir för mkt o läsa för folk om dom ens vill läsa!
Men jag tycker i alla fall att om man lovar något så ska man hålla det. Jag hatar verkligen
att bli sviken av folk.. Blivit det tillräckligt i mitt liv tyvärr.. Men jag hoppas det löser sig!

Och sedan undrar jag också hur en männsika kan be någon att dra åt helvete för en liten
skitsak man råka göra och sedan själv höra av sig. Inte nog med det utan denna personen
låtsas som ingenting! Helt klart blev jag jävligt glad att "den" hörde av sig för jag gillar/gillade
denna personen skarpt när vi umgicks, men känns bara skumt/falskt. Vet inte varför det
passar just nu liksom, efter typ 2-4 månader vad det nu kan vara!?.. Yeye sak samma!
Saker löser sig alltid på ett eller annat sätt!

Och förresten gott folk! :P I fredags var det Phittninja VS Snoppninja haha!
Bara jag, D, och nån mer som fattar vad det ens betyder haha!
Nice var det i alla fall :)

Puss ♥

Good morning!

Vaknade för en kvart sedan.. Vaknade till några gånger tidigare i morse, men som
vanligt vägrade jag att gå upp! Sömn är viktigt haha, speciellt i min vardag..
Ska sticka ner till Sunhouse nu o dra en solning tänkte jag, hoppas jag inte bränner
mig idag igen.. Inte så jätteskoj o gå runt som en kräfta ;) Inte så jättesnyggt!
Så adjö gott folk, hörs sen!



G'night folket!

Nu är det snart dags för sängen och kommer somna som ett barn hoppas jag!
Är alltid lika skönt sova, skulle vilja lida av samma sjukdom som Annie..
Det är nämligen så att hon lider av kontrollerad narkolepsi, det innebär att man
kan somna precis när man vill utan problem.. Hur gött hade inte det varit..
Grattis Annie! Hade önskat att jag vore sjuk på samma plan som dig o inte bara allmänt
dum i huvvet som jag är :P.. Har fortfarande inte kollat klart på The Abyss än,
den är så jävla seg.. Det är inte förens nu det börjar hända ngt o det är efter typ
en och en halv timma, hur drygt är inte de!? Får la se sen om den var bra när man sett
den i helhet.

Yes, Tove gick vidare i Idol, men det visste man ju nästan redan.
Och imorgon får man se vilka fyra som också ska gå vidare, jag tror att
dom kommer skicka vidare punkhoran Moa och Reza. Reza var faktiskt riktigt
bra ikväll med tycker jag! Men Caroline/a var bättre tyvärr! Men som sagt åter igen!
Heja Mariette och Erik till FINALEN! ♪ ♫ ♪

Nighty Night!

Väntan!

Kollade precis klart på Inlåst.. Ena killen gav upp efter första dagen! haha
kanske lika bra att inte leva kriminellt då!.. Han kanske fick sig en funderare!
Men undrar verkligen om en sån dokumentär hjälper!? Vad tror ni?
Saken är den att det verkar ganska kul o testa ngt sånt, att bara sitta "inne"
i tolv dagar som "test" det är ju liksom inte på riktigt.. Tänk själv att sitta ett gäng
med samma problem eller levnadssätt vad man nu vill kalla det.. Verkar hur gött som
helst ju, i alla fall när man sitter hemma i soffan och kollar på och vet att det inte
är på allvar.. Eller vad säger du Annie!? Dom borde göra en dokumentärserie om oss
istället tycker jag.. Den hade varit jävligt roande haha! "Tjejerna som lever brutaaale"
Haha fy fan vad klockrent det hade varit. Typ filmat våran vardag och våra små fest-bravader!
Speciellt dom från förra vinter-halvåret :D.. Nog om det!

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 22:40 så man får se vilka två tjejer som
går vidare i Idol! Heja Heja Heja Tove! Hon är klockren och otroligt duktig för att bara
vara 16 år gammal.. Skön stil har hon oxå, men tyvärr slår faktiskt Mariette henne.
Och min och Annies fyllesång är ju också ganska svårslagen! :O.. Go go go Fylla! ♥

C ya!

Kolla tv, film och göra nytta!

Sitter och kollar Idol nu på fyran, är reklam just för stunden.. Har sett första bidraget!
Tyckte hon gjorde sitt framträdande helt okej faktiskt.. Men sen har man ju inte sett dom
andra fyra än, så har la inte direkt något att jämföra med. Erik igår var i alla fall den mest
klockrena jag sett på Idol genom tiderna tillsammans med Mariette! Två helt underbart
duktiga individer.. Dom är så bra, Hoppas på att se dom två mot varandra i finalen..
Men som sagt, mycket kan hända på vägen dit! Heja dom i alla fall ♥

Har varit en del känslomässiga dagar nu denna veckan, och det har jag botat med att
igår åka hemifrån lite och hälsade på bror med familj ♥ Och idag när jag vaknade drog jag
till Willys och köpte hem lite mat.. Bra att göra det innan man super upp alla pengar hehe!
Sedan har dagen bestått av film, började kolla på The Abyss men har bara kommit halva..
Sen kollade jag lite tv emellan och sedan blir det Crank som jag lånade med mig från bror
igår.. Har sett den innan o den är grymt bra! Ska även kolla på den nya dokumentärserien
som börjar på 4an idag, Inlåst! Kan vara nyttigt att se på, speciellt om man tänker på min
o mina vänners vardag hahahaha! Närå så illa ska jag la inte säga att det är.
Har oxå städat iordning lite här hemma idag med.. Känns alltid lika skönt när det är gjort
och igår tvättade jag, Känner mig duktig!

Såg precis tre till av dom fem tjejerna som tävlar om kval-finalsplatsen i Idol..
Tycker inte någon av dom är sådär klockren som man brukar säga, tycker dom är
likvärdiga faktiskt! Imorn blir det ner till stan antagligen och sola, om inte D kommer
på morgonen vill säga.. Får la se om han orkar upp som han själv sa. Nu ska jag ta en
cigg innan Idol börjar igen.. Men ha det bäst alla!


Just Missing The Old Good Times ♥