Lång vecka!

Bara haft långa dagar på jobbet denna veckan. Varit stressigt faktiskt. Efter julpyssel, pepparkaksbak och allt annat som hör till har jag varit helt slut och bara gått hem och lagt mig på soffan. Men nu är det HELG! Det förtjänar jag verkligen. Så gött att sova länge idag. Eller ah tio är ganska länge faktiskt.

Blir nog en sväng till knalle senare, men innan det blir det nog att åka och kolla bil. Dags för ett byte faktiskt. Jag funderar på om det är bättre att åka till knalle ganska sent, kanske inte är lika mycket folk då. Men iofs, lär ju vara julkaos där ända till nyår! Wish me good luck. Har alla julklappar kvar att köpa. Förra året var jag nog nere och köpte alla julklappar dagen innan julafton ;)


Mycket jobbande, lite sömn!

Idag var jag sjukt trött när jag skulle upp till jobbet. Lyckades försova mig trots att jag snooza i två timmar. Men jag hann i alla fall till jobbet i tid som tur var! Ska nog testa att inte snooza imorn, för att se om det kanske blir lättare att gå upp med en gång ist. För till slut hör man knappt att klockan ringer. Upp tidigt imorn med, då jag tredje dagen i rad har öppning på jobbet.

I helgen blir det förhoppningsvis massa myspys med Alicia och Liam. Vi ska eventuellt ut till Mathias och Lilja o hälsa på, och då tar jag med mig Alicia om Andreas och E.K går med på detta. Då blir det antagligen lite pepparkaks-bakning och massa utetid om snön ligger kvar. Annars blir det bara massa annat mys. Jag hoppas i alla fall att jag kan få umgås lite med Alicia. Var så längesen jag gjorde det! Får dåligt samvete faktiskt. Men jobba måste jag ju göra, och efter jobbet är man ju helt slut så det har blivit väldigt svårt att hinna med Alicia med!


Julbak!

Tjuvstartade lite med godisbaket redan igår kväll. Men idag ska jag göra, eller försöka i alla fall att göra fyra olika sorters julgodis. Ser mest fram emot att testa göra ischoklad med mint/apelsin smak :)

Så nu väntar jag på syrran, hennes kille och våran far. Dom skulle komma en sväng o tjuvsmaka lite :) Så nu håller jag på med marshmallowsfudgen :) Får se hur det blir.. hörs sen!

Otrevligt folk!

Fan vad jag blir trött på folk som fortsätter jobba på ställen där dom vantrivs. Om man är så jävla trött på sitt jobb så man måste vara sjukt otrevlig mot folk som kommer så kanske man skulle ta en liten funderare på att sluta där. Jävla gubbjävel, säg upp dig, klipp dig och skaffa ett annat jobb! Skulle hämta ut paket idag igen o den gubben som jobbar där är sjukt otrevlig.. Likadant i onsdags när jag skulle  hämta paket. Dra och rök ditt hasch någon annanstans!

Kom hem från jobbet precis. Fått mycket glada nyheter idag. Fick reda på i morse att jag får vara kvar på heltid till årsskiftet. Skulle egentligen bara jobbat 50% till dess, men på grund av att kommunen gör jävla massa nedskärningar så skulle jag kanske inte fått vara kvar alls.. Har jobbat tre veckor på heltid nu för en tjej som är mammaledig, och nu får jag fortsätta med det. Och det kommer komma en ny på mina egentligen 50%. Känns gött!