Förbannad..

På horblogg.se som gjorde så mitt inlägg försvann som jag skrev innan. Tack Tack! Sånt här gör mig så himla glad, önskar det kunde häna lite oftare. INTE OK!

Älsklingen kom hem för en liten stund sedan och hade hittat både öl o saker som hade trillat ur min väska. Trodde jag hade tappat bort mitt pass bara men han kom in med båda mina pass, några papper och min bankdosa! Sicka tur :)

Var som sagt i gbg igår. Jag, Tessan, Älsklingen och Gunnar. Pöjkarna var nyktra medans jag och Tessan inte var alls lika nyktra :) Drack öl i bilen på vägen dit och sedan på vägen hem. Och sedan blev det la två öl inne på Casinot tror jag. Så idag har jag varit halvt bakis, precis som jag förtjänar! :) Men kul kväll var det igår i alla fall!

Var förbannat jävla skönt att bara släppa ut allt igår. Vet att alkholen gjorde det värre men det skiter jag fullständigt i för det var förbannat skönt att bara släppa ut alla tankar och bara få gråta en skvätt elelr några :) Konstigt egentligen att  man kan gå i veckor typ utan att ens tänka på en sak och sedan slår det bara till som en bomb i skallen och sedan släpper man det inte på ett tag. Men det är la så med allt faktisktm vissa dagar är bättre än andra och vissa dagar tänker man på en sak och en annan en annan dag! Skönt var det i alla fall.  Saknar dig Knajkus ♥

Kommentarer:


Kommentera inlägget här:



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?