Hejdå, vi ses på Söndag!

Sitter nu och fundererar på om jag lyckats få ner allt som jag vill ha med mig i min resväska. Kan inte komma på nånting som jag skulle kunna ha glömt, men får ändå känslan av att jag glömt något. men så är det ju alltid när man ska åka iväg någonstans tycker ja. Sedan händer det ofta att man kommer fram och kommer på "åååh fan oxå, nu glömde jag ju den i alla fall, helvetes jävla skit" ungefär :)

Har även slagit till med att fixa lite tunnbrödrullar till imorn att ha på morgonen då jag vägrar att äta det första jag gör när jag imorn går upp vid fem tiden. Lite rostbiff, ost, sallad, potatissallad och smått o gott så det blir fin fint. Får bara se till att jag orkar gå upp och fylla bryggarn med kaffe med.

Börjar bli lite spänd inför resan nu, men tror det kommer bli toppen alltihop. Men men, nu blir det att kolla BB, för det kommer jag inte kunna göra innan måndag igen. Sedan krypa ner i sängen och invänta morgondagen. Men ni får ha det så bäst ni bara kan här hemma. och sakna inte ihjäl er även om chansen är stor men försök i alla fall att inte göra de. Jag kommer sakna er med alla mina små hjärtor! ♥

Natti!

Helgens händelser och Tyskland!

Hade en grymt rolig lördag efter många om och men. Kvällen tillbringade jag med Annie och Josefin. Vi hade grymt roligt och träffade grymt trevliga människor. Vi var lite här och där om man kan säga så. En sväng i parken för gammal kärleks skull och likaså passade vi på att ta en tur till Lilla. Det gamla galna alkisstället vi trivdes på förr haha. Men det var fortfarande lika trevligt där. Men mest för att man var där med de männsikor man var med. Sedan blev det en liten sväng på tonic i slutet av kvällen och sedan när det stängde blev det en promenix hem. Det var en helt lyckad kväll faktiskt. Borde ske snart igen, och tack alla som gjorde min kväll!!

På Torsdag bär det av till Tyskland. Åker klockan sju på morgonen och kommer hem på söndag. Vilken tid vi kommer  hem på söndag vet jag inte än, har inte riktigt koll på det nu. Men det blir på kvällen i alla fall. Det ska bli mycket skoj, hoppas jag i alla fall. Om inte annars blir det väl trevlig i alla fall kan man ju hoppas :) Det blir nog bra. Så imorn blir det att kanske jobba, eller att träffa E.K för en shoppingtur på stan. Sedan hem och packa och göra lite käk att ha med sig på morgonen därpå. Men men, Kommer komma upp bilder och sånt från resan sen så håll koll!  :)

Puss Och Kram, Ses På Stan! ♥

♥ ALICIA ♥


Officiellt sambo och nya skor

Var uppe på norrby odag och hade sista besiktningen. Gick hur bra som helst. Och innan bovärden kom hade jag sista visningen med. Dom som kom och kollade var mycket nöjda så dom kommer nog tacka ja. Så nu har jag lämnat nycklarna och tagit ett sista adjö av min lya. Skönt men ändå lite tråkigt haha. Haft mycket roligt i den lyan om man säger så. What happens on norrby, stays on norrby. Not.. Men i alla fall.. :) Men nu finns det i alla fall ingen återvändo. Nu är Beckman fast med mig! 4 evah and 4 evah! ♥

Efter norrby-visiten stack jag till knalleland och råka köpa tre par skor. Men inte så farligt dyra så då gör det absolut ingenting. Eller hur!?.. Har även varit på forex och växlat pengar inför tysklnadresan idag. Och köpt lite nytt smink. Ja, det var la allt som hänt idag ungefär!

 


Det är ingen vanlig dag..

Det är johannas bakis-dag hurra hurra hurra. Ja fy fan, idag vaknade man och mådde precis som man förtjänade. Två bulor i hövet och ett blått knä. Men kul igår hade jag trots detta mående idag :) Just nu sitter jag och bleker mitt hår, och ska snart hoppa in i duschen för att skölja av min flint :P

Anki och Micke kommer hit sedan med. Ska kolla på "melodoifestivalen" ikväll. Och Tommy är redan här på plats. Han sleepa här inatt. Så det blir nog en mysig kväll kan jag tänka mig. Någon annan som ska se på "mello" idag?

Jaja nu har jag faktiskt inte orken till att skriva mer, så det får nog bli att hoppa in i duschen och sedan dra på myspys-kläder och kura ner sig i soffan och kolla BB-Reprisen från igår.


Vilken tråkig morgon!

Jag vad ska man säga. Suttit och försökt få min jävla msn/mail att funka.. Tog BARA två timmar.. Fy fan vilken skit. Hur ska man komma ihåg vad man svarat på de där säkerhetsfrågorna när man haft samma mail sen man gick i femte klass? Idioti.. Men det funka efter väääldigt många om och men. Tur var väl det.

Just nu sitter jag och funderar på om jag ska orka åka upp till norrby och städa klart lägenheten. Sista helgen som jag kan göra det nu. Kanske hinner en runda nästa helg med. Sen är det helt kört. Vi åker ju till tyskland om två veckor och då ska lägenheten vara helt klar och nycklar vara inlämnade!.. Nu ringde Annie med, hon ska komma in till mig en sväng. Så det blir en sväng till norrbooo. Vi ska kolla på massa gamla filmklipp och bilder från förr :)

Nu ska jag göra mig iordning för att sedan dra mig ut i det luriga vädret! ♥

Sjukt trött och lite där till!

Efter en natt utan nästan någon som helst sömn har jag jobbat hela dagen. Natten var för jävlig. Så mycket tankar. Men ibalnd kan det vara bra att tänka så man blir galen med. Det får mig att inse vad jag har och inte har. Dessvärre var jag sjukt jävla trött i morse när klockan ringde klockan sex. Ögonen ville liksom inte öppna sig. Och tröttheten hänger kvar. Det vill jag lova. Var en hemsk dag på jobbet med. Eller kanske ska säga att det hände en hemsk sak. Hela dagen i sig var helt okej, förutom mitt tomma huvud och svullna ögon. Hände i alla fall en olycka på jobbet idag. Usch fy och jävla blä säger jag bara. Har nog aldrig någonsin haft sådan panik/skuldkänsla/ovisshet på samma gång. Det var sjukt jobbigt. Kände mig verkligen värdelös i detta skede. Men det slutade bra som tur var, men vill aldrig mer vara med om ngt sånt igen. Men det kommer man la bli tvungen att uppleva fler gånger tyvärr. Det händer ju så jävla fort.

Imorn är jag i alla fall ledig som det ser ut nu. Känns underbart. Men sedan vet man ju aldrig, kan ju lika gärna ringa imorn på morgonen. Men den som lever får väl se. Jag skulle i alla fall önska att telen var tyst imorn. Men tänker inte ta bort mig från vikarie-banken för att får jag jobba imorn så är det ju alltid bra ändå! Även om tröttheten tar över!

Nu blir det tv, mer funderingar och sedan dusch och natten! ♥


Jag kan knappt tro det...

Känns jättekonstigt när jag tänker tillbaka i tiden. Tänk att för tre, kanske fyra år sedan satt jag och var deppig varje dag. Jag vill einte gå utanför dörren knappt och jag hade dödslängtan varenda dag. Varje dag för mig då var som en plåga nästan. Ville bara dra täcket över huvudet och somna in, för att helst inte vakna igen. Jag ville inte jobba, hoppade av skolan gjorde dumheter som inte ens är värda att nämna här. Jag hatade nästan varenda männsika jag träffade och jag var alltid arg, besviken, ledsen och hade bara helt enkelt ett inre KAOS.

Men nu, sedan 2009 har jag bara klättrat upp, upp och ännu mera upp. 2010 var mitt år. Men alla förändringar började ju faktiskt 2009 efter många om och men. Min familj och mina vänner och självklart min pojkvän vet vad jag pratar om. Det har hänt så himla mycket och just nu älskar jag verkligen livet. Varje dag som jag drar täcket över huvudet är för att kunna somna normalt för att gå upp på morgonen och göra det jag tycker så himla mycket om, jobba!? Det är helt ofattbart hur mycket det är som har förändrats. Dels runt omkring mig, men även i mig. Jag har blivit männsika. Jag trodde ALDRIG att jag skulle ta mig igenom allt som hänt och kunna klättra dit jag gjort.