♥ ♥ ♥

16 år har nu gått, tänka sig, mer än halva min livstid!
Hade önskat att du fanns med oss varje sekund, vilket du ändå
gör på ett eller annat sätt. Finns inte ord för att beskriva det jag känner.

Mamma, Jag älskar dig
Nu, då och för alltid

Fredagskväll!

Är inte helger underbara!? Inte för att jag jobbar på veckorna eller nånting, men helgen är ändå en av de saker jag gillar bäst. Folk är lediga och man kan hitta på saker och ah man har absolut inga måsten.

Vet inte alls vad som händer ikväll, har inte planerat ngt ens men man får la se vad kvällen bär med sig. Och som den miljonär jag är så kan jag ju göra sååååå mkt roliga saker. Eller inte!?..


God morgon alla hjärtor ♥

Vakna för ett tag sedan, sov ganska länga idag faktiskt. Ändå till 20 över elva.. Så jag missade nästan heeeela våra bästa år :O Hann bara se slutet. Men skit samma, kommer ändå handla om samma sak på måndag igen så jag har ju inte missat ngt om man säger så. Seg jävla skit serie!

Ska åka hem om ett tag, duscha och byta kläder och sånt. Så får vi la se om Beckman hämtar mig senare idag efter jobbet eller ngt. För busskort har jag inget :S.. Jävla drygt. Så det blir att gå hem idag om jag inte betalar bussen med mobilen. Men tycker det är jävligt onödigt. Men sedan är det ju inte direkt så att man hurrar för att gå ut i detta vädret heller.. Men men får la se hur jag gör!

JÄVLA BAJS!
Blev inte att vi åker till bror i helgen. Älsk fick reda på att han hade match på lördag så då blir allt så sent. Så vi ska ta det nån annan gång. Och ja, jag tänker inte ljuga, jag blev grymt besviken. Och kanske lite väl arg :) Men det har gått över till idag i alla fall som tur är! Men hade bara varit så jävla roligt och göra detta, för en gångs skull. plus att jag varit så inställd på hela helgen o sen skiter sig precis allt. Så nu blir de la en helt vanlig dryg jävla skithelg... Nice utan pengar! JIPPIE!!!

Hörs sen! ♥

Bara skrivsugen!

Har inte ngt vettigt att skriva just nu egentligen, var ju inte ens längesen jag skrev mitt förra inlägg. Men är bara sugen på att skriva lite.

Älsklingen var hemma en sväng för en stund sedan. Börjar känna igen han nu igen efter förra veckan då jag hela tiden trodde att ngt var fel, o bla bla.. Antingen var han depp förra veckan eller så har jag bara fått för mig att ngt inte stämmer på grund av att jag själv mådde så jävla kasst efter alla jävla problem som kom bara sådär! Men i alla fall, nu känns allt som vanligt igen, och tur är väl det! Älskar dig killen ♥

Sitter och håller på med facebook. Haha Café World! Har mitt egna lilla café där som man ska ta hand om o göra mat osv haha, så jävla illa o sitta framför det helt seriös och gå in hundra för att göra mina kunder nöjda hahahaha.. Men har man inte ngt bättre för sig så varför inte liksom!..

Ska i alla fall kolla halv åtta hos mig på fyran snart. Börjar om typ 20 minuter. Jävla nice program, haha speciellt den där jävla kommentatorn hur fan det nu stavas. han är helt skogstokig! ;)

PussHej! ♥

Nu funkar det!

Horblogg.se har krånglat igen som vanligt, men nu verkar det i alla fall funka igen.

Fy fan vad det har snöat ute. Så jävla jobbigt med snö, HATAR snö! Tycker det är på tiden att den försvinner nu faktiskt. Blir ju depp av detta väder. Idag skulle jag inte gått utanför dörren egentligen men drog en sväng till city i alla fall och köpte käk. Blev kirrefärs och bandspagetti, nice det! Så idag har det blivit matlagning och städning på listan. Jag är fan duktig om jag vill, synd att jag är så jävla lat haha.

Nu har Anuttan åkt iväg till London, hoppas hon får det hur underbart som helst när hon är där. Kommer sakna henne massa ju ♥ .. Tur jag har Beckman och alla andra kvar i skitstan i alla fall.

Hörs senare!

Johanna Hansson Hatar Verkligen Ångest!

Gokväll mitt i natten. Suttit här i tystnaden i en och en halv timma o bara glott i princip. Hatar att gå o lägga mig när jag är pigg och tankarna sätter fart!.. Men efter lite Café World på facebook och en cigg som jag ska ta nu efter denna stund av tittandes i taket typ så ska jag försöka sova igen. Hoppas inte älsk vaknar bara!

Natti!

Detta ser jag fram emot!

Ja, verkligen! Till helgen ska vi, Jag, älsklingen, E.K, Alicia och Ande (bror) åka till våran andra bror i Gällstad. Min Bror Mathias bor i ett hus där med sin flicka Lilja (Johanna). Måste faktiskt säga det själv att jag varit jävla dålig på att umgås med min familj de senaste åren. Har inte ens varit och kollat hur Mathias och Lilja bor än. Vet inte hur länge dom bott där så sett. Men det är i alla fall tillräckligt länge för att man borde varit där minst en gång i alla fall. Men som sagt, tiderna förändras och nu vill jag återfå den gamla goa kontakten jag haft med min familj förr. Förr gjorde vi ofta saker tillsammans. Innan Ande och E.K fick Alicia så festade vi en del ihop, och var det inte fest så träffades vi i alla fall. Typ hemma hos pappa under hela helger oså. Men det tog bara slut sisådär vipps! Och de senaste åren har jag nog varit den enda som inte varit med och umgåtts på "deras" plan. Varit lite på mina egna plan eller vad man nu ska säga. Jag vet att familjen vet hur jag menar i alla fall. Men jag är glad att jag är tillbaka och att jag kan snacka med ALLA familjemedlemmar igen utan tjafs, dåliga ursäkter och påhittade anklagelser och påhopp mot dem som inte gjort mig ngt egentligen! Sorry för dessa år!

Ser i alla fall fram emot denna helgen ganska mkt. Ska bli jävligt skoj faktiskt. Se hur bror o Lilja bor och sedan att bara umgås! Toppen... ♥ ♥ ♥

Men nu blir det nog inget mer skrivande för idag. För snart är det dags för sängen faktiskt. Får ju tänka på att Beckman ska upp och jobba imorn. Fan jag vill med ha ett jobb :S.. Jävla mig som dragit ut på det i så många år. och jävla IDIOT som "snodde" tre år av mitt liv! Men man lär av sina misstag, så jag tackar för den med! Haha..

Jaja, jävla skrivande på mig här.. Natti i alla fall ♥


♥ Familjen, Robert och De få sanna vänner jag har, ni betyder allt!
♥ Och jag älskar er! ♥


Ja just det, jag glömde...

.. Berätta två saker. På bussen till knalle då när detta med brottet hände så satt ju jag och Annie i vanlig ordning och as garva, som tur var, var det en tjej som verkligen tyckte vi var fläshiga <<. Hon följde till o med efter oss i knalle sen haha. Näe inte på riktigt kanske, men ändå :)..

Vi var även på apoteket och skulle köpte lite skit. Så står det en gammal tant på typ 60 år o ska köpa glidmeldel. Haha jag trodde jag skulle smälla av. Iofs så kan man ju använda sånt vid andra tillfällen än sex men ändå tanken slog mig. Sedan efteråt sa jag till Annie att jag borde nästan ha knackat tanten på ryggen och frågat om Gunnar skulle komma på kvällskaffe..

Haha ja ja, jag kan inte sluta skratta åt dagens händelser, och det kan no ginte tjejen på bussen heller som skratta tre timmar efter när vi var påväg till stan igen då hon var på våran buss än en gång!


Grov olovlig försovning!

Haha ja jag säger då det, dagen blev inte alls som planerad. Den blev hundra gånger bättre. Det hade jag inte trott. Skulle gå på mitt möte klockan tio idag och sedan träffat Tessan i stan. Men har varken busskort nu plus att det snöar helvete så jag ville inte dra ner till stan i detta väder och sedan gå hela vägen tillbaka igen bara för att sola i 25 minuter. Inte värt det. Men när jag var påväg till P-A ringer Annie och frågar om jag ville komma ner till stan, säger likadant till henne att jag är inte direkt sugen på att gå ut i detta väder. Men hon sa att hon betala min buss om jag kom ner vilket jag gick med på. Och vilken jävla tur att jag gjorde det. För fy fasen vad skoj vi hade idag. Så jävla cp-skadade är vi, kan man ens bli värre!? Behövs en Annie och en Johanna för det allså.

Annie köpte lite grejer som hon ska ha med sig till London som hon åker till imorn! Och jag önskar henne den bästa veckan/helgen på länge för det förtjänar hon verkligen!!!! Sedan var hon så gullig så hon bjöd på Thaibuffé med. Dundergött, Tack hjärtat ♥ :) Sedan blev det bara en hel del jävla flum. vet inte hur jag ska få ut det i ord men skoj var det.

Killen på bussen i telefon: "ah fan jag försov mig i morse" "kan du ringa och anmäla mig"
Jag och Annie: "HAHAHAHAHAHA vi vill anmäla ett brott som begåtts här idag, grov olovlig försovning" "eftersom han anger sig själv men nekar till brott så vill vi att han får minst två år på kumla och samhällstjänst på sängjätten"

Haha tror inte nån fattar det roliga i detta men HAHAHA... SKOJ!





Sedan har vi ju denna fruktansvärt fula "dress" vad det nu än är för ngt. Som jag och Annie bara var tvugna att prova. 300 spänn? Lätt värt hahahaa.. Fy fan!

Hörs ikväll nu ska jag värma mina fötter! ♥

Bättre...

Ja som sagt, idag känns som en bättre dag. Uträttat det jag ska och fixat bort en del av alla de problem jag skaffat mig och andra. Gött!

Sitter hos Bror och E.K på kristineberg just nu och hälsar på. var och handla med E.K i stan en sväng innan och skulle kolla pantbanken men otur som jag haft nu det sista var den stängd. Blir till att göra det imorn ist när jag  ska möta tessan i stan, blir antagligen sol oså. Gött!

Ska hem om en timme typ och hämta lite kläder oså, sedan åker jag hem till älsk igen och gör middag! Vad det blir skriver jag inte för det får bli en surprise :) Jaja ng om detta hörs sen ikväll igen.. PussPuss!

♥ R.B ♥


Nattedags!

Ska hoppa in och ta en dusch nu innan jag ska gå och lägga mig. Ska bli froooktansvärt gött :) Dagen idag har bestått av flöt i vanlig ordning och lite dator och film. Men är jävligt slö trots detta slöa beteende. Plus att jag förtjänar sömn eftersom jag sov dåligt och drömda så skumt inatt!

Det där med att sluta röka har la gått sådär idag. Igår gick det faktiskt jävligt bra för att vara mig. Röka två cigg på hela dagen, och då den första var sju på kvällen och den andra tog jag när jag skulle gå o sova runt ett eller ngt sånt kanske :S.. Idag har det varit lite sisådär faktiskt. Är la uppe i tre eller fyra st, men det är fortfarande minskning på hög nivå. Bättre lycka imorn! Känns faktiskt osm om det går bättre när man själv sätter sina regler och ingen annan gör det åt en. Och att man inte sätter för höga krav på sig själv utan att man känner att man KAN ta en cigg om man bara måste. Då är det lättare att låta bli! Så skärpning imorn!

Nu blir det i alla dusch och sedan sängen. God Natt! ♥

Betapet-morgon!

Jao det blev betapet-morgon idag. Både vann och förlorade! Idag blir det förhoppningsvis lugnt. Blir denna dagen som de tre tidigare dagarna så åker jag hem fan och gräver ner mig. Palla en sån dag till!? Näej!..

Blir även trött på att om man ringer någon och vill prata om något viktigt så svarar det inte. Okey, personen kanske har mkt att göra eller inte hör telen. Men det har faktiskt gått ett dygn nu så personen borde ha sett att man ringt och skulle kanske kunna höra av sig. Men men icke då!

Nu ska jag ah jag vet inte vadf jag ska göra. Röka kanske :O nej fan, jag ska ju sluta dum i huvvet som jag är!

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORK!!!!

Sluta röka - Dag 3

08:43
Hyfsat nyvaken och bakis som en jude! Men man mår la som man förtjänar antar jag. Och jag som skulle skita i både öl och cigg denna heögen, men det gick åt pipsvängen! Idag kan jag inte ens röka om jag inte drar o köper cigg vill säga. Men det ska jag låta bli. Har inte cigg alls nu och är för bakis för att ens vilja röka. Iofs vore det jävligt gött med den där morgon-ciggen! men nej nej...

11:20
Är jävligt röksugen nu, funderar på att dra och köpa cigg, men NEJ det ska jag INTE. Men är förbannat arg just nu och det gör det inte lättare att inte tänka på cigg. Hade suttit jävla fint med en cigg nu! Jag hade skrivit ett jävla bra inlägg och tryckte "spara och publicera" men nä tack så jävla mkt jävla horblogg.se för att hela inlägget försvann!

15:59
Längsta rökuppehållet på många många år. Har fortfarande inte rökt än men nu är suget så jävla starkt. Känner mig helt yr och så jävla rastlös. Är skit sugen på att dra bort till sjukan och köpa cigg och är väldans nära på att göra det. Men nej Johanna ajja bajja :D

19:05
Kom precis från Maxi. Var och köpte flöt med finaste :) Och sedan köpte jag faktiskt ett pack med cigg. Så tog nyss min första och sista cigg för dagen. Det är i alla fall bättring på mig nu. Hoppas på bättre försök imorn!



Hahahahahahaha..

.. Jag bara måste ladda upp denna :)




Jaaaow

Jag tycker det är lite dålig uppdatering i bloggarna folk :)  Antagligen bara för att jag för en gångs skull är aktiv :)

Förbannad..

På horblogg.se som gjorde så mitt inlägg försvann som jag skrev innan. Tack Tack! Sånt här gör mig så himla glad, önskar det kunde häna lite oftare. INTE OK!

Älsklingen kom hem för en liten stund sedan och hade hittat både öl o saker som hade trillat ur min väska. Trodde jag hade tappat bort mitt pass bara men han kom in med båda mina pass, några papper och min bankdosa! Sicka tur :)

Var som sagt i gbg igår. Jag, Tessan, Älsklingen och Gunnar. Pöjkarna var nyktra medans jag och Tessan inte var alls lika nyktra :) Drack öl i bilen på vägen dit och sedan på vägen hem. Och sedan blev det la två öl inne på Casinot tror jag. Så idag har jag varit halvt bakis, precis som jag förtjänar! :) Men kul kväll var det igår i alla fall!

Var förbannat jävla skönt att bara släppa ut allt igår. Vet att alkholen gjorde det värre men det skiter jag fullständigt i för det var förbannat skönt att bara släppa ut alla tankar och bara få gråta en skvätt elelr några :) Konstigt egentligen att  man kan gå i veckor typ utan att ens tänka på en sak och sedan slår det bara till som en bomb i skallen och sedan släpper man det inte på ett tag. Men det är la så med allt faktisktm vissa dagar är bättre än andra och vissa dagar tänker man på en sak och en annan en annan dag! Skönt var det i alla fall.  Saknar dig Knajkus ♥

Sluta röka - Dag 2

11:47
Har i princip varit vaken sen klockan åtta i morse. Somnade om en liten kort stund bara efter att jag trodde älsk hade försovit sig " hallå du måste gå upp du har försovit dig, klockan är fem över åtta :O" Han: Nä älskling det är lördag för mig idag" Eftersom han är ledig varannan fredag! Just nu är jag inte så grymt röksugen, i alla fall inte så sugen jag var i morse runt åtta. Men pulsen är hög och det kliar i halsen. Så en cigg skulle sitta helt perfekt just nu. Men ska ta en dusch så får vi se sen om jag klarar att hålla mig!

13:27
Har tagit en dusch, städat och diskat. Känner att man måste vara sysselsatt hela tiden annars blir suget så mkt starkare. Som nu tex när jag satte mig här så kom suget dirr :O.. Men det är så mkt psykiskt med. Fan att man ens skulle börja röka. Hur dum i huvvet var man egentligen :) Nä ska försöka sysselsätta mig med ngt men vette fan vad.

14:21
Var precis ute med soporna och tog min första cigg för dagen. Så nu är röksuget lite stillat i alla fall och fick en jävla nikokick :) Satt gött!


Dagen med at sluta röka gick åt helvete åter igen! Åkte till göteborg till casinot med gunnarsson älskling och tessan blev då öl och cigg hela kvällen :)

Tankar blir till ord!

Satt inne o kollade facebook en sväng. Fy fan vad jag saknar Marcus. Kan fan inte fatta att han är borta. Han fick inte ens infira det nya året med oss :( Det är helt sjukt när så unga människor ska gå bort så tidigt. Det är fel på ngt sätt. Jag hade gett allt för att han skulle kunna komma tillbaka, om det så bara vore för en dag! Det har fan gått mot fyra månader snart och jag sitter och gråter som om det skulle ha hänt idag. Så sjukt är det. Men samtidigt är det så skönt att bara få släppa allt. Älskar dig vännen, du kommer alltid finnas hos oss ♥


Sluta röka - Dag 1

11:41
Är grymt röksugen, men jag hade inte räknat med annat heller. Rökte senast igår kväll vid tio-elva tiden. Ska ner till stan om en stund och träffa E.K. Kommer säker bli att jag tar ett bloss eller tre. Men ska försöka att hålla mig så gott det går.

12:26
Ska snart dra ner till bussen som går fem över halv. Fan, tiden går så jävla långsamt när man går runt och är sugen på cigg. Känns som om man inte har ngt att göra när man inte röker. Men än så länge har jag varit duktig. Ingen morgoncigg och inegn efter-maten cigg. Dom två godaste på hela dagen. Käka nämligen lite pasta för ett tag sedan. Nu är pulsen hög :)

18:50
Har varit iväg på stan hela dagen och även uppe på kristineberg två vändor. Som jag skrev tidigare visste jag att jag skulle röka om jag var med E.K. Men det blev mer än planerat. Medans jag var med E.K höll jag mig i alla fall till två cigg och var nöjd med det. Men sedan mötte jag Tessan för att dra och sola. Kom direkt på dumma tankar och fick för oss att dela ett paket. Bättre med ett halvt än ett helt i alla fall:) Så denna dagen har väl inte gått som planerat och jag hoppas på bättre resultat imorn! Rökte senast vid halv sex, så nu har det la blivit fem cigg eller sex st allt som allt. Får se hur länge jag håller mig nu!

19:01
Haha var precis ute o tog en halv cigg. Men det ska vara den sista! Blir det inte så, så skriver jag det imorn! :)


Jag tackar gud, han måste finnas nånstans i alla fall. Fan vilken tur att mina problem löst sig och speciellt eftersom jag satte en av mina BÄSTA vänner i knipa. Så jävla glad jag är att detta gick att fixa... Ska ALDRIG hända igen. Fick en varning där och vakna till! Slut på slarverier nu!!!!

Nu blir det Tv i alla fall till älsk kommer hem!
Älskar Dig Robert B! ♥

PussPuss!

Måndag!

Bättre rubrik kom jag inte på just för tillfället. Vaknade för ett tag sedan, inte självmant utan min älskling ringde o väckte mig. Dålig stil :) Närå jag hann ju se våra bästa år tack vare han!

Helgen då ja,
Om fredagen skriva jag ju om igår så jag går la dirr till lördagen. Lördagen var jävligt seg, vaknade hur bakis och seg som helst. Fy fan vad kasst jag mådde, satt och duschade i över en timma säkert. Sedan kom älsk hem med öl IGEN. Jag sa att jag vääägrade supa men det ändrades som vanligt det med. Vi drog till J typ vid nio, skulle varit där sju men vi slöa ut på tiden. Var en del folk hos honom mest knepigt folk faktiskt men det var kul ändå. I alla fall när M och S kom. Sedan blev det taxi ner till stan och vi stack till Tonic. Var kul där med, och jag träffade lite folk från förr. Som man alltid gör där iofs.

Sedan kom söndagen, den dagen var ganska slö den med. Men i alla fall, nu äre måndag, ny vecka nya tag. Ska kolla efter jobb denna veckan och sedan har jag lite andra saker jag måste fixa med. Bredbandet ska betalas och sedan ska jag till soc och P-A med. Så min vecka är inte helt tom i alla fall :)

Puss

Söndagsmys ♥

Sitter och spelar en betabet med älsklingen i väntan på att nyheterna ska ta slut på tv så att vi kan fortsätta kolla på våran film på fyran, Vapenbröder.

Haft en rolig helg faktiskt måste jag säga. En hel del fylla en del jävligt folk men mest goa människor. I Fredags till exempel skulle vi bara ta nån öl med Beckmans polare och hans tjej, men det blev en helkväll ist. Jag borde ha förstått det, speciellt när det sägs "vi kan la ta nån öl" Vet ju hur det brukar sluta liksom :)

Men skriver mer om detta imorn, för jag orka rinte skriva nu!

Ska bara säga att min bror skapat en blogg med och jag tycker att ni borde kika in till den!  ANDE

Kvällen är slagen!

Sitter och dricker en öl med älsk, micke och hans tjej sussi nu! Elk såklart :P.. Blir nog stan en sväng sedan med, så det blir ingen mer uppdatering idag tyvätt.. Inte för att jag skirver så mkt kul men ändå!

Pusshej!

Klart

Hann klart med allt jag skulle göra.
Hann till o med spela em betapet med min bästaste
lillasyster. Men hon vann :( Hehe!

Men nu ska jag dra, älskling är utanför när som helst!

Puss

Hemma en sväng

Är hemma en stund, till typ sex i alla fall, sedan kommer bästaste och hämtar mig. Måste hinna duscha o sånt innan med. Men ingen ork just precis nu, så jag ska försöka få syster att spela en beta med mig :) Men hon är så seg på msn :O..

Hörs sen

Good morning Sunshine

Försökte ladda ner ett one tree hill avsnitt som jag inte trodde att jag hade sett. Men tydligen hade jag det, så nu får jag vänta ytterligare en vecka TILL på att det nya ska komma ut :/..

Vette fan vad det var för fel på mig igår, en såndär down-period igår kanske. Men idag känns allt bra igen och inga jävla tankar längre! Men vet med all säkerthet att det lätt kan komma tillbaka för minsta lilla felet, så gott folk, vakta era tungor :).. Orkar inte att gå runt och tänka en massa dåligt. Tur denna dagen börjat bra i alla fall :)

Ikväll blir det nog mys med film och tv. O sedan kanske L och S skulle komma förbi, L ska lämna pengar till älsk nämligen. Men får la se hur allt blir med det. I alla fall blir det nog en lugn Fredag! Och tur är väl det, för nu är det ganska så tomt i kassan :) Tack vare mig själv att  jag fortfarande inte lämnat in mina papper till soc, kanske skulle ta o göra det? :) Det får bli på måndag i så fall :)

Hörs sen!

Om och Om och Om Igen!

Nu sitter jag åter igen och bloggar. Finns inget kul på tv, och Beckman är inte hemma. Ska kanske sätta mig o köra en betapet igen :) vann ju ganska stort förra matchen.

Måste även säga att mina tankar är kvar, men det känns bättre nu i alla fall. Får la bara ta och ge det lite tid, och med tiden kommer det la bli bättre än bäst. Får vi la hoppas i alla fall.

Drar mig nu, ciao!

Igen!

Bloggar igen för har just för tillfället absolut ingenting att göra. Beckman kommer runt sex o hämtar mig. Vet inte om jag är så sugen men kommer säkert kännar mer än underbart sen när jag väl träffar honom. Han har absolut inte gjort ngt fel, det är bara mina egna tankar som spökar. Kan bero på mötet jag var på igår hos P-A. Fick en del tips och så, plus att jag fick en "uppgift". Var taggad som fan att lösa den igår men idag är allt borta. Nu vill jag inte ens prata om det. Tråkigt och jobbigt, för det hade löst en del, och det hade känts bra för mig och saker och ting hade blivit bättre med tiden. Men som sagt, nu får vi se om jag får lusten tillbaka att ta upp det med B!

Sitter och lyssnar på musik just nu, och jag vill bara gråta! Tur man knapps har några tårar kvar, tur man lipat tillräckligt i sitt liv :) Nä pojkar och flickor. Nu ska jag försöka att bli på bättre humör. ska se om det går och kolla det nya One Tree Hill avsnittet nu. Annars ska jag göra ngt annat som driver bort tankarna en stund! :)


Robert
Beckman




// Johanna

Varför!?

Jag vet inte varför man ens ska behöva tänka så jävla mkt. Jag har kommit på att jag hatar att tänka. Så det tänker jag sluta med <<... Jag har gått runt och tänkt en jävla massa saker sen inatt, tills nu. Så alltså hela jävla dagen. Hur man vill ha vissa saker, vad man ska göra, hur det kommer bli, vem blir ledsen mm. Men varför kan jag inte, när jag ändå tänker liksom, tänka på mig själv nån gång!?

Idag var jag i alla fall nere på stan med Tessan :) Stack till sunhouse och solade. Fy fan vad skönt det var, ska fasiken ner nästa vecka igen. Var längesen jag solade fakiskt, varken haft tanke eller ork! Så det var la i alla fall på tiden, är jävligt blek nu :). På vägen ner till stan, allså jag gick ner till stan idag. Så möter jag K och D i bögbacken. Såg knappt att det var dom först, men sen ropade D till mig, typ "skynda nu för fan" så när jag kom närmre så såg jag ju!.. Efter solningen blev det en himla massa prat och en macka på södra :) Jag och Tessan snackade om massa gamla saker vi gjort, haha massa bus. Därav en del tankar kommer ifrån. Och sedan snackade jag med Annie i tele inatt. Ända fram till fem i morse, bara 4½ timma :) Och där snackades det med en himla massa om gamla minnen och allt kul även vi gjort ihop. Jag skrattade flera gånger till det kom tårar haha!

Igår kväll kom Annie hit en sväng. Vi käkade kycklinggryta och kollade på ngt av det bästa jag sett på tv någonsin haha! Otroligt het hette det, gick på 4:an. Typ som stefan och krister fast mö bättre :) Även där blev det skratt till tårar några ggr! Skön kväll!!!!

Hörs ikväll eller imorn! Häej punkt

Flum-Dag med älsklingssyster ♥

Igår skulle jag följa med lillasyster till sjukan för hon skulle kolla sina öron igen! Nu hade dom i alla fall blivit bättre och hon skulle sluta med den medicinen hon haft det sista och skulle få nån salva ist som hon bara skulle använda vid behov. Skönt att det är borta nu syster, vet hur det känns! Sedan drog vi ner till stan och handla käk :) Jävla flumdag blev det när vi satte igång. Vi är inte bra för varandra haha. Blir helt knas!

JÄVLA HÖRLUR, VI VISKADE FAKTISKT! :@ Hahahahahaha. O sedan vill jag bara säga att Jessicas kille Henke använder Head And Solidier! Hahaha. Orka oss Jääs! :) Helt störda!



Sedan på kvällen kom älsk o hämta mig och sedan stack han till gymmet, och jag städade upp efter lördagens bravader. Och sedan blev det slött framför tv:n!

Pusshääej!

En Söndag I Åsarp!

I söndags vaknade jag lite smått bakis! Men sånt får man räkna med när man älksar ELK :) I lördags skulle vi ju supa stoll och sedan dra ner till krogen, men vikom aldrig så långt! Jag och Annie började dricka ganska tidigt. Och Beckman började la runt fem eller ngt. Kvällen slutade med att Annie tog en powernap och Älsklingen deckade klockan elva haha. Jimmy och Nathalie var här en sväng med, det var skoj. Var längesedan man drack med dom faktiskt. Men det slutade med att dom fick dra till stan själva :). Tack vare att Beckman var så klen ;).

Men i alla fall, så drog vi till Åsarp till lillasyster och Henke! Köpte med tacos på vägen, på willys i uhamn. Fan vad längesen dat var jag var i uhamn allså. Kändes helt skumt :). När vi kom till syrran började vi göra käk och tjöta o sånt. Efter vi hade käkat spela vi Wii och Tetris attack ♥.. Love that game! Så jävla roligt, speciellt eftersom jag och jessica är så jävla likavärdiga i det, as svårt att slå varandra! Vi åkte la hem så vi var hemma runt tio eller ngt på kvällen. Det var mys ♥


Elk-Afton ♥

Ikväll blir det Elk. Me like alot. Sitter och väntar på Beckman och Annie just för tillfället. Älsk kommer la runt halv fem trodde han och Annie kommer runt halv fyra-fyra nångång skulle jag tro! Redan då ska det börjas med elk tycker jag :)

Igår hade jag det mys med killen, hade två månader ihop. De två bästa månaderna evah :) Känner bara mer o mer för varje dag! Vi gjorde hemgjord pizza och drack vin och öl, jag fyllna till som vanligt. Om pöjjkvask fyllna till vet jag inte faktiskt, men det gjorde han säkert! Mys var det i alla fall ♥

Lögner är aldrig okej!
Okej, jag ska börja med att säga att jag själv ljugit en hel del gånger i mitt liv, även för såna jag älskar och bryr mig om. Ljuger gör alla! Men det är ändå aldrig Okey att ljuga oavsett vad saken än gäller. Det är bättre att vara ärlig och stå för konsekvenserna än att ljuga o sedan kanske förlora den man bryr sig om eller älskar. Själv hatar jag att ljuga för folk och det gör nog alla som har nån skam i kroppen. Men ibland gör man det ändå, och oftast för att rädda sitt egna skinn, men det är fel!.. Johanna Hansson hatar lögner!

Äckliga människor!
Jag tänker aldrig mer lita på ngt jävla äckel som dig, du är nog det falskaste jag mött i ett par skor. Inte undra på att du råkar ut för såna saker som du gjort. Och det är fan rätt åt dig. SKIT SKA SKIT HA! Jag hoppas jag slipper se dig nån mer gång i hela mitt liv, och du, dina grejer som är kvar hos mig tänker jag slänga åt helvete eller bränna upp och stå o se på o småle. För du är bara patetisk och kommer råka jävla illa ut om du inte skärper till dig. Men vem fan skulle bry sig, de är frågan! Din äckliga lilla pissluffare!

Åsarp!
Imorn ska jag och älsk åka heeela vägen upp till Åsarp. Säkert ingen som vet vart det är, ligger ute i ödemarken haha kass jävla by! Men vi ska i alla fall dit och träffa systeryster och hennes kille. Ska bli kul o se deras nya lägenhet! O vi ska käka tacos ihop oså med. Mys på det va? ♥

Kanske hörs senare men det tror jag inte, så uppdatering blir la imorn eller på måndag :)
PussPuss!


Jag har ett eget liv!

Fy fan vad folk kan hålla på ibland allså. Jag har fan ett eget liv så låt mig vara ifred nån jävla gång. Säger jag att jag inte är hemma så är jag inte det, så sluta säg till mig vad jag ska göra och inte göra. Jag tänker då fan inte vara någon jävla passupp till dig/er. Så sluta tracka mig, orkar inte bli jagad av er längre jag har fan börjat om!? Så efter idag så hoppas jag att ni lämnar mig ifred o låter mig leva mitt liv. O i mitt liv passar ni inte in så försvinn bara OK?..

Nu blir det dusch snart, och sedan hemåt. Hoppas bara mitt hår hinner torka innan jag behöver gå ut i denna jävla kyla. Jävla folk som ska styra vad jag ska göra på dagarna, typ bestämma när jag ska hem osv. ÅHHH Jag blir så jävla trött! Aja hoppas jag blir av med skiten idag så jag slipper detta tjöt!

Har i alla fall två månader med finaste idag:) ♥

Hörs senare!

2009 i bilder!






Går mot bättre dagar!

Sitter och mobbar pojken min på facebook, Jävla roligt måste jag säga!

Inatt vaknade jag med ett vredesutbrott. Pilla fan inte mig i naveln :) Det är nog fan det värsta jag vet, fy fan vad obehagligt! Vråla till o gick ut mitt i natten och tog en cigg, jävla arg! Men men sak samma. Ryggen känns i alla fall bättre nu och likaså bröstkorgen. Har ju ont fortfarande men inte alls lika ont som innan så det är la på bättringsvägen i alla fall och gött är det!

Idag blev det diska till frukost och ett blött linne, jävla diskvatten! Men diska måste man göra, ingen annan som gör det åt en, eller ah inte åt mig i alla fall, då har ju Beckman bättre tur med det! :).. Vet inte om jag ska sätta mig och leka lite i photoshop eller åka hem och duscha o sånt trams. Blir nog kvar här en liten stund till i alla fall. Iskalla händer har jag med, fyfan!

Sedan blir det mys med älsk ikväll tror jag, elelr jag hoppas i alla fall.. Men han ska leka rena rama rolf först :) Heja han! Men nu orkas det inte skrivas mer faktiskt ska fortsätta tjöta på msn, tönt som jag är :)

PussPuss


Robert, jag älskar dig! ♥

PAIN!

Fy helvete, idag gör det ännu mer ont, vad fan ska jag göra. Pallar inte ha ont mer, jävla skit. Ska upp till bror och E.K och vara barnvakt nån timma för dom skulle ut och äta. Och för första gången i mitt liv hoppasjag verkligen att Alicia sover under tiden jag är där. Kommer absolut inte palla att springa runt o lyfta o sånt :) Så sov nu lilltösen när jag kommer o sov länge ;)

Hörs ikväll!

Jävla Horrygg/Bröstkorg

Fan så ont jag har, nu lipar jag snart alltså. Blir det inte bättre snart så får jag la dra till sjukan i alla fall. Men ork på det :S.. Suttit hemma idag med Ann en stund och kolla lite tv, sedan åkte jag hem till älsk. Idag har jag fan inte varit skärpt för fem öre vad det gäller ciggen.. Hehe men vad fan, bättre imorn, som jag säger hela tiden. Var även en runda på stan med E.K idag. Var inne på H&M och skulle köpa kläder till Alicia och jag skulle köpa nya toffsar eftersom alla mina i princip är borta. Men vad gör jag, haha jo jag glömmer av att jag har dom i handen och bara går ut från affären. Så i princip har jag ju snattat. Hehe oopsi!

Suttit o lekt med Photoshop igen i hopp om att jag ska lära mig de saker jag kunde förr och gärna nya:) Efter många om och men, så börjar minnet komma tillbaka lite smått. Men det är en lååång bit kvar! Ajsing Bajsing!





Nu blir det dusch, sedan sova!
PussPuss

Photoshop!

Försöker att lära mig php igen. Inte använt det programmet på jag vet inte hur länge, Och märker hur jävla mkt jag glömt av :( Men men det kanske kommer tillbaka med tiden!? Vem fan vet. Hehe!


Har precis fixat mig lite, ska ner till stan och träffa E.K en sväng :) Ska bli kul. Sedan ska jag iväg till soc o lämna in lite papper o sånt, tråkigt men behövligt! Sedan funderar ja på om man skulle ta sig till läkarn o kolla revbenen och ryggen efter vurpan jag lyckades göra på nyår. Har bara blivit sämre, gör bara mer o mer ont för varje dag! Men sedan vet jag ju med mig att läkare inte gör ngt åt sådana saker som spruckna/brutna revben, så känns ganska lönlöst att ens dra dit o lägga pengar på det när man ändå inte kan göra ngt åt saken. Hoppas bara det går över snart, för jag vill faktiskt kunna andas normalt utan att det ska göra ont :/ Haha braaa Johanna, sup mer ;)..

Hörs ikväll för nu måste jag dra till bussen! ♥


Sluta röka!

Ja nyårslöftet var ju att sluta röka. Men det går la sisådär med det. Jag har i alla fall dragit ner så in i fan. Idag, endast tre cigg och igår kanske fyra. Och första dagen på året rökte jag bara tre bloss. Det är fan jävligt svårt att sluta röka, tur jag har älsklingen som försöker hjälpa mig haha. Blir svårt för han, eftersom mitt humör är oj oj oj upp o ner hela tiden :) Men jag ska försöka i alla fall, alltid värt ett försök. I helgen kommer det säkert bli att man dricker nån öl o då kommer jag vara tvungen och röka. För feströka SKA jag göra. Så är det bara! Så om jag inte klarat mig om två-te veckor o sluta på veckodagar så skiter jag i allt och röker mer än nånsin :D..

Jaja nu ska pojken ha datorn en stund och sen blir det slagga, så god natt sverige!
PussPuss!

Nyår I Bilder!












Gott Nytt År!

2009 - 2010

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Tog steget och vågade leva!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Ja faktiskt, och det var till o med två!

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Hehe ja jag tycker det ploppar ut ungar hela tiden.

4. Dog någon som stod dig nära?
Ja tyvärr men värst var Marcus♥ 17/10.. R.I.P.

5. Vilka länder besökte du?
Det beror på hur man ser det. 

6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Sanning!

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 14/2, 16/4 8/11 men har hänt riktigt mkt saker 2009 så det är nog en hel del fler datum.

8. Vad var din största framgång 2009?
Lämnade skiten bakom mig, träffade en bra kille och försöker göra allt annorlunda denna gången.

9. Största misstaget?
Lita på folk.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Sjuk, ah men bara två tre gånger tror ja :P Men skadat mig hände efter tolv-slaget på nyår :)

11. Bästa köpet? Hehe börjar nog på M och slutar på andra bokstäver. Tyvärr!

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Ciggaretter självklart, men ska försöka sluta nu i år!

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Många saker, men har mest varit nere. Sedan kom B ♥ :)

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Oj oj, det finns så himla många. Gillar din vibe, jacco - vårbetong, janes addiction - I, ah men allså seriöst, det är för många för o skriva!

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Hehe som dom flesta redan vet så var 2009 det bästa året på länge, efter 14/2.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Sagt ifrån.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Litat och ställt upp på folk som inte ger ett piss tillbaka!

18. Hur tillbringade du julen?
Med min kära familj hemma hos bror och hans tjej o deras tös, sedan med en öl med pojken och hans vänner.

19. Blev du kär i år?
Känslor kommer alltid och går, men bara tills man hittar den man verkligen vill ha!

20. Favoritprogram på TV?
Idol och våra bästa år :)

21. Bästa boken du läste i år? haha ingen om inte häftet "alkohol" räknas från apoteket!

22. Största musikaliska upptäckten?
Hmm inte en aning.

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Haha bärs i goda vänners sällskap

25. Något du önskade dig men inte fick?
näe jag brukar få som jag vill.

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Ölade.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Näe det tror jag inte, man lär av sina misstag.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Haha har la varit några olika beroende på umgänge!

29. Vad fick dig att må bra?
skit, öl, vänner, familj, kärlek.. (beckman)

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Hmm ingen!

31. Vem saknade du?
Mamma många många ggr!

32. De bästa nya människorna du träffade?
Oj det är en hel del. Men Beckman var la bäst ♥



Nytt år, nya möjligheter!

Då var det 2010 nudå. Hoppas på ett underbart och bra år och känner på mig att detta året kommer bli bra mkt bättre än de föregående som varit. Jag börjar i alla fall det nya året bra haha. Halkade när vi kom hem från nyårsfirandet och har nu skadat mig, blåa knän och jävla ont i bröstkorg och rygg. Gör till o med ont när jag andas. Kan vara nån spricka i revbenen eller bara att jag slagit i marken jävligt hårt. Men det är fint, då vet man att man lever. Ska skriva om nyårsafton sedan när jag fått in bilderna från kvällen. Tessan ska skicka sina och jag måste ha en sladd för att lägga in mina. Sladden har jag hemma så får la se om jag åker hem en väng idag eller imorn.

Försöker ju sluta röka med, men det går jävla kasst. Eller ah, bättre än jag trodde men inte så bra som man hade hoppas:) Tjuvrökte tre bloss igår, och nu i morse så rökte jag några bloss. Men dock inte en HEL cigg än :) Inte ens sammanlagt :) Så jag tycker jag är duktig ändå! :)

Gott nytt år i alla fall folk!