Back on da track!


Helgen var ovanligt rolig faktiskt. Det bästa var ju helt klart fredagen. Men lördagen var la inte så himla tokig den heller. Var hemma på dagen, duscha o sånt sen hämta Robert mig o sedan stack vi till Sussie och Micke där vi satt och drack lite innan vi stack till göta och skulle bowla. Yeey jag fick i alla fall en strike haha. Det var jävla oväntat. Och jag kommer leva på det länge haha sen att jag sög resten hör inte hit!

Söndagen var en hel dag med baksmälla, flöt och trevligt sällskap. Tommy kom hit på kvällen och jag kollade på film.. Stephen kings rose red fick det bli. Den sög sten hårt om jag får säga det själv. Men pojkarna spelade så jag kollade på den sålänge i alla fall. Sedan blev det att sitta uppe till klockan fyra o lira med Tommy. Jag var fortf bakis när jag gick och la mig vid fyra på natten! Hylla fylla.

Gårdagen bestod av att först vakna sedan spela lite sen en dusch och sedan stack jag och Tommy till knalle. Strosa runt där en stund sedan blev det city sedan hem till pälsk och laga mat. Jokey kom en sväng på kvällen och sa hej han med. Vi käka hemmagjord pizza och spela tv spel o glodde tv. Ja det var la kort o snabbt sagt min måndag.

Idag har jag inte gjort mer än att sitta o spela. Ska snart ta en dusch. Men innan det blir det faktiskt städ och disk för det ser ut som sju ganska hyffsat svåra år här just nu :).. Sedan vette fan om det blir att dra en sväng till Tommy som skulle ha städat fint för finbesök haha. Men får la se hur det blir med den saken han skulle höra av sig senare så får la se. Annars blir det att mot min vilja klippa älsklingen idag. Och att jag inte vill beror på att jag kommer skämmas själen ur mig om det blir galet haha. Men som sagt får la se hur dagen blir.

Nu är det i alla fall slut på "nyheter" och berättelser för min del. Så ni får ha det gött allihop! ♥

Lilla krogen!




Anonym
2010-03-28 15:16:18

Alkis varning och gå till Lilla..

 


 

En fin kommentar jag har fått. Ja, en del skulle kanske tycka att det är alkisvarning att gå till lilla medans andra inte tycker det. Jag tycker själv det är alkisvarning kanske, men vad fan, öl är gott och på lilla är det alltid lika trevligt så varför inte? :P.. Jag hissar lilla! ♥

 

 


Sconesbakning feat Knalleland!


Yihaa, imorn kommer Skorpan hem från norge. Orka gå och bli norsk bara sådär. I vilket fall som helst så ska vi kanske baka haha bara sådär på kvällen/eftermiddagen. Sen kan jag ana att det blir lite spelande med, eller jag hoppas det i alla fall. Har spelat lite klent nu.

Funderar på om jag ska till knalle imorn med eller om jag ska ta det på måndag. Vi får helt enkelt se vad Skorpan och B tycker. Om dom är sugna imorn så kan man la lika gärna gö det! :)

Ikväll blir det hem till Micke och Sussie, dricka några öl och sedan dra o bowla. Men är då fan inte sugen på det längre. Men nu är det redan bestämt och bokat så jag får la bra lida pin liksom. Bärs är ju i alla fall jävla fina grejer. Men godast är dom i Annies sällskap :D

Jag tyckte att jag kände en fläng av gamla goda tider!


Tack för igår Annie, Du gjorde min dag.

Igår satt jag hemma med vrede upp över öronen och ångest. Vad hjälper inte då om inte en styck Annie och några öl och ett gammalt hederligt besök på lilla? Ingenting. När jag och Annie satt helt oskyldiga i parken o drack några helt oskyldiga öl så kommer den fram två äckliga grisar och säger att vi ska få 500 i böter. Vi sa då att de tomma flaskorna inte var våra. Då säger den fulaste grisan av alla jag sett och säger att dom ska ta med flaskorna till stationen för att ta fingeravtryck. OH MY? Men vi plocka snällt upp våra flaskor och slängde dom och slapp böter i  alla fall för denna gången.

Besäket på lilla krogen blev bra mkt bättre än förväntat. Så mkt folk :o Aldrig sett så mkt folk där. Och det gjorde bara saken bättre att nån snubbe (hmm kallade han sig för tyson eller vad var det?) bjöd typ varenda kotte inne på lilla på bärs. Två gånger eller ngt om inte mer. Så det blev gratis drickande där inne och massa trevvliert fölk! Synd att lille sven var så arg hela tiden hahaha. Jag tror vi lyckades bli utslängda där ifrån men minns inte riktigt och har inte snackat med Annie om gårdagen än. Så jag får la se sen hehe. Fett nice dag i alla fall. Tack Anuttan ♥


Det börjar närma sig!


Snart är det dags för påsk igen. Haha kan inte mer än att skratta när jag tänker på förra årets påskfirande! Lätt den bästa påskafton jag haft någonsin tror jag, eller jag VET! Lätt bland dom roligaste dagarna i mitt liv. Haha fan vad vi härjade. När jag tänker tillbaka ett år så önskar jag att man kunde få uppleva den tiden igen. Allt var så nytt och mitt liv vände på klacken i rätt riktning och allt var bara helt underbart. Hela 2009 kommer vara mitt bästa år så länge jag lever tror jag. För det var då helvete vad bra jag började må där i februari kanske lite innan det med. Och jag har bara mina vänner, familj och mig själv att tacka för det.

I år hoppas jag ju självklart på en helt as kalas påskafton igen, men tor inte det går att uppleva samma som förra året. Det var helt oslagbart faktiskt. Medans jag och Annie tycker det var en helt dunderbra kväll skulle andra människor sitta hemma och lipa dagen efter för att kvällen var så jävla katastrof. Men det är det som är så sjukt med mig och Annie, ju mer cp / knas kvällen blir desto bättre tycker vi den varit haha. Jag och Annie är fan gjorda för varandra tror jag haha.. Annie när ska vi gifta oss? Vi är ämnade för varandra och det vet du lika väl som jag!


♥ ♥ ♥ HIV ♥ ADHD! ♥ ♥ ♥


Uppe med tuppen och..


Hemma tidigt. Åkte med älsk hem idag när han skulle till jobbet. Har tvätt mellan sju och tolv. Missar iofs första timmen när jag åker med honom men orka buss när man har världens bästa!? Tack älsk att du finns :) Så har precis varit nere och slängt i min tvätt och väntar på att den ska bli klar så jag kan sätta den på tork. Så behöver jag inte röra den mer innan den ska hämtas vid tolv. Soooftish!

När tvätten är klar blir det ut på en promenix, ah jag vet. Vadå promenix tänker ni säkert, i detta väder. Men jag har inge val. Ska bort till "arbetscenter" som det så fint heter nu för tiden. (soc).. Ska skriva i ett papper och lite sån shit. Sedan blir det nog bara slappa resten av dagen för ikväll blir det nog lugnt med skulle jag tro. Kanske lite tv-spels spelande kanske. Men får väl se gott folk. Vad fasiken ska ni själva göra i helgen!?

Nope nu får det vara färdigskrivet för min del, har liksom aldrig ngt vettigt att komma med ändå ;)..

PUSSPUSS!

Jag är ganska så sämst!


I alla fall på att uppdatera min blogg :)

Är i alla fall hemma en sväng nu. Skulle ha tvättat idag men när jag kom hem såg jag att jag skrivit fel i telen och att
min tvättid var imorn, surt! Så jag b öt nu tvättid till på fredag ist eftersom jag kanske ska med älsk till jobbet imorn.
Så sorry E.K jag kunde varit barnvakt om jag inte varit så korkad vad det gäller att komma ihåg tvättiderna som
vanligt haha. Men istället för o tvätta blir det att städa ist, lika bra de. Är ngt som behövs här kan jag säga. Sjukt
mkt kläder man ser att man har när allt ligger framme :/ Och eftersom jag antagligen inte kommer skriva mer på
hela denna veckan så kan jag ju skriva hur min vecka kommer se ut.

Idag blir det ju städning som sagt och imorn blir det kanske att följa med älsk på jobbet. Men det är inget bestämt än. Om inte det blir så så kan jag ju lova att det blir wow-spelande ist :) Yammie! Sedan på onsdag blir det möte och
på detta mötet kommer det bli planering inför om jag ska ut på praktik. Vilket jag faktiskt känner att jag vill. Blir ju
bara 25% eller ngt så det är ju inget jobbigt liksom. Några timmar om dagen är la inte så jävla farligt?.. Sedan har jag nog inte ngt mer planerat för veckan som det ser ut just nu. Det är la bara att ta en dag i taget liksom. Men nu
blir det i alla fall matlagning o städ.

Tråkig uppdatering kanske, men ändå en uppdatering :D haha!

PussPuss

Hej alla barn nu blire barnprogram.


Tjena tjena.

Var ett tag sedan jag bloggade nu. Har inte haft tanken på att göra det och ingen direkt lust. Men nu får jag väl ta
mig lite tid till o göra det. Men vad ska jag ens skriva!? Jag kan ju börja med att skriva att jag spelar wow igen haha
så jävla underbart. Det är verkligen ett bra tidsfördriv. Men gick upp klockan halv åtta idag för att spela men tro fan
att dom håller på att uppdatera så att det inte går att spela ;)

Under tiden jag inte har bloggat så har jag la inte ens gjort så mkt. Mest spelat och varit med min fina ♥ Var ute en
sväng med Annie i helgen, det var jävla nice. Haha bara jag och hon som vet hur man verkligen rockar haha. Jävla
folk är vi! Idag blir det möte nere i stan med min jobbcoach som dom så fint kallar det. Ska till infoteket och kolla
på vad jag ska behöva läsa upp om jag skulle vilja läsa på högskolan.

I helgen när jag och Annie festade så hade hon fått i uppgift att göra en playlist i spotify. Haha lätt bästaste playlist
ääääver. Haha massa gammal go musik som vi lyssnar på genom åren. Haha man blev helt varm och go i kroppen
när man tänkte tillbaka på föregående dagar :) Det gjorde du bra Annie.

Btw, Jag och Annie ska gifta oss <<!