Sluta röka - Dag 2

11:47
Har i princip varit vaken sen klockan åtta i morse. Somnade om en liten kort stund bara efter att jag trodde älsk hade försovit sig " hallå du måste gå upp du har försovit dig, klockan är fem över åtta :O" Han: Nä älskling det är lördag för mig idag" Eftersom han är ledig varannan fredag! Just nu är jag inte så grymt röksugen, i alla fall inte så sugen jag var i morse runt åtta. Men pulsen är hög och det kliar i halsen. Så en cigg skulle sitta helt perfekt just nu. Men ska ta en dusch så får vi se sen om jag klarar att hålla mig!

13:27
Har tagit en dusch, städat och diskat. Känner att man måste vara sysselsatt hela tiden annars blir suget så mkt starkare. Som nu tex när jag satte mig här så kom suget dirr :O.. Men det är så mkt psykiskt med. Fan att man ens skulle börja röka. Hur dum i huvvet var man egentligen :) Nä ska försöka sysselsätta mig med ngt men vette fan vad.

14:21
Var precis ute med soporna och tog min första cigg för dagen. Så nu är röksuget lite stillat i alla fall och fick en jävla nikokick :) Satt gött!


Dagen med at sluta röka gick åt helvete åter igen! Åkte till göteborg till casinot med gunnarsson älskling och tessan blev då öl och cigg hela kvällen :)

Kommentarer:


Kommentera inlägget här:



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?